Povezane vesti
GSP: Jedanaestica u ponedeljak menja trasu zbog radova
Moj Novi Sad 13.10.2023
JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike gradskog prevoza da će zbog radova na vodovodnoj mreži u Gundulićevoj ulici, u ponedeljak, 16. oktobra, privremeno biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 11A i 11B. Od raskrsnice ulica Kosovske i Pavla… »
Izmena trase linije 11A i 11B
RTV 13.10.2023
NOVI SAD - U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog radova na vodovodnoj mreži u Gundulićevoj ulici 16. oktobra privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 11A i 11B. Linija 11A : Na raskrsnici ulica Kosovska i Pavla… »
Privremena izmena TRASE u Gundulićevoj Evo kako će od ponedeljka voziti autobusi na linijama 11A, 11B
Dnevnik 13.10.2023
U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog radova na vodovodnoj mreži u Gundulićevoj ulici 16. 10. 2023. privremeno će biti izmenjena trasa autobuskih linija broj 11A i 11B: Linija 11A Na raskrsnici ulica Kosovska i Pavla Stamatovića… »
Vesti dana »
Oglasila se Lindzi Von potresnom porukom koja će se pamtiti: "Srce se slomilo, sanjala sam, pala, a ne žalim"
Telegraf pre 53 minutajoš 43 povezane
Partizanu treba više domaćih igrača? Aleksa: ''Super ideja! A ja imam trogodišnji ugovor''
Sportske.net pre 3 minutajoš 31 povezana
Andrej Žakelj posle Zvezde: „Nemam šta da zamerim igračima, borili su se, dali maksimum!“
Hot sport pre 1 satjoš 34 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 12 satijoš 9 povezanih
Advokat Živanović za Euronews Srbija: Tužilaštvo u Hagu dokazalo sve navode protiv pripadnika tzv. OVK
Euronews pre 3 satajoš 44 povezane