Povezane vesti
Zvezda Granda krije policajku s kojom je u vezi, tajno je zaprosio! Otkrio šok detalje o budućoj ženi: "Dala mi je pare..."
Kurir 13.10.2023
Nakon turbulentnog ljubavnog života pevač i Zvezda Granda, Stefan Kosmajac, konačno se skrasio sa novom verenicom koja je po zanimanju ni manje ni više, nego policajka. - Svadba još nije bila, samo sam verio devojku što naravno ne znači da svadbe… »
"Dala mi je pare, ali joj nisam pevao" Zvezde Granda otkrio sve o budućoj ženi policajki: "Tri puta me je odbila, bio sam…
Blic 13.10.2023
Nakon turbulentnog ljubavnog života pevač i zvezda Granda, Stefan Kosmajac, konačno se skrasio sa novom verenicom koja je po zanimanju ni manje ni više, nego policajka. - Svadba još nije bila, samo sam verio devojku što naravno ne znači da svadbe… »
Vesti dana »
Advokat privedenog aktiviste: Dejan Bagarić u pritvoru da ne bi uticao na novinarku Informera
Danas pre 3 satajoš 14 povezanih
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 1 satjoš 44 povezane
Velika akcija hapšenja policije i tužilaštva: Kriminalci iz Srbije švercovali drogu iz Južne Amerike u Holandiju! Nađeni im kokain, oružje i gomila para!
Blic pre 7 minutajoš 31 povezana
Nenad Stefanović pozvao članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke jer ne štite tužioce
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih