Povezane vesti
Ja sam jedna tužna osoba: Ispovest baka Mare kojoj je ljubav prema unuci (3) uskraćena: "Kad me vidi dete počne da beži i…
Blic 13.10.2023
Rođenje deteta definitivno zna da donese puno radosti i sreće i to ne samo kod novopečenih roditelja, već i kod baka i deka, koji jedva čekaju da svoju ljubav podele sa novim članom porodice. I dok se mnoge bake i deke raduju, jedna baka Mara ipak… »
Danas su mladi jako nezahvalni: Marijina ćerka sa mužem i decom živi u Nemačkoj, a njena ispovest odzvanja Balkanom: "Volim…
Blic 13.10.2023
Ljubav baka i deka prema unucima najčešće nadjačava njihove razmažene prohteve, ciku i viku po kući, pa čak i ako ne znaju odnijeti tanjir sa stola u kuhinju. Na usluzi su im dok ne padnu s nogu, a po noći razmišljaju trebaju li svaki put, kad su s… »
Vesti dana »
Međedović uz malo problema do pobede: Sad ga tek čeka pakao na Australijan openu
Mondo pre 10 minutajoš 25 povezanih
Bogojavljenje – značaj praznika, plivanje za Časni krst i narodna verovanja
RTS pre 30 minutajoš 9 povezanih
Na Svetog Savu se otvaraju "Bečka vrata" Danas ledeni dan, a novi nalet hladnoće okovaće Srbiju: Debeo minus, košava i magla prave haos!
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Katastrofa u Španiji nakon sudara vozova, EU sprema odmazdu za Trampa: Šta se juče desilo u svetu?
Telegraf pre 20 minutajoš 9 povezanih