Повезане вести

Седим на вечери у Мостару, кад ми јављају да сам добио стан! Студент из Лазаревца за Курир: Помислио сам да је шала, а онда...…

Седим на вечери у Мостару, кад ми јављају да сам добио стан! Студент из Лазаревца за Курир: Помислио сам да је шала, а онда...…

Курир 14.10.2023
Алекса Весић је још у шоку после сазнања да је срећни добитник једноипособног стана од 46 квадрата у насељу Земунске капије у Београду. Каже да не може да дође себи, иако један од данашњих добитника стана у наградној игри… »
Насловне стране данашњих новина: Прелиставање штампе за недељу, 15. октобар 2023. године

Насловне стране данашњих новина: Прелиставање штампе за недељу, 15. октобар 2023. године

Телеграф 14.10.2023
Погледајте шта ћете читати у дневној штампи. Дневне новине у Србији за недељу, 15. октобар 2023. године на насловним странама најављују бројне актуелне друштвено-политичке теме и доносе ексклузивне приче. (Телеграф.рс)… »
Завршен 24. протест „Србија против насиља“: Грађани и део опозиције указали на лош рад тужилаштва (ФОТО)

Завршен 24. протест „Србија против насиља“: Грађани и део опозиције указали на лош рад тужилаштва (ФОТО)

Данас 14.10.2023
Протест „Србија против насиља“ завршен је након што су грађани допли си зграде Републичког јавног тужилаштва у Немањијој улици у Београду. Грађани и део опозиције указали су овим протестом да тужилаштво у Србији не ради добро… »
Мислио сам да је шала да сам освојио стан: Студент Алекса не може да верује шта је доживео: Седим на вечери у Мостару...

Мислио сам да је шала да сам освојио стан: Студент Алекса не може да верује шта је доживео: Седим на вечери у Мостару...

Мондо 14.10.2023
Алекса Весић је један од два добитника стана у новом кругу наградне игре "Узми рачун и победи". Алекса Весић је један од два добитника стана у новом кругу наградне игре "Узми рачун и победи". Алекса Весић је један од два… »
"Седим на вечери и јављају ми да сам добио стан": Ово је Алекса добитник једноипособног стана у Земуну

"Седим на вечери и јављају ми да сам добио стан": Ово је Алекса добитник једноипособног стана у Земуну

Телеграф 14.10.2023
Он додаје да у наградној игри "Узми рачун и победи" учествује од почетка, а посрећило му се са рачуном у вредности од 3.500 динара. Алекса Весић је још у шоку после сазнања да је срећни добитник једноипособног стана од 46… »
Председник поручио: Бескрајно волим Србију, Србија ми више од живота значи и никада неће моћи да ме покоре

Председник поручио: Бескрајно волим Србију, Србија ми више од живота значи и никада неће моћи да ме покоре

Телеграф 14.10.2023
Председник се видео снимком обратио грађанима Србије. Председник Србије Александар Вучић огласио се путем деуштвене мреже Инстаграм. - Бескрајно волим Србију, Србија ми више од живота значи и никада неће моћи да ме покоре. Нека… »
„Србија против насиља": Нови протест опозиције у Београду, поруке за тужилаштво

„Србија против насиља": Нови протест опозиције у Београду, поруке за тужилаштво

BBC News 14.10.2023
Део опозиције организовао нови, 24. протест у Београду. Власт месецима не испуњава ниједан захтев, али је најавила изборе за крај године. Више од пет месеци после масовних убистава на територији Београда, део опозиције наставио… »
Бескрајно волим Србију! Председник Вучић послао јасну поруку: Србија ми више од живота значи (видео)

Бескрајно волим Србију! Председник Вучић послао јасну поруку: Србија ми више од живота значи (видео)

Курир 14.10.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је да му Србија значи више од живота. Председник Вучић је на Инстаграму објавио видео снимак са јаком поруком. Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм Објава коју дели Александар Вучић… »
“Србија против насиља“: Шетња до Републичког тужилаштва

“Србија против насиља“: Шетња до Републичког тужилаштва

Време 14.10.2023
Протест После окупљања испред Дома Народне скупштине окупљени су ишли до Републичког јавног тужилаштва због, како су раније саопштили организатори, свих неразјашњених афера. Још један, 24. по реду, протест "Србија против… »
Буди као Бранислав из Шида Узми рачун и победи, њему се баш лепо посрећило

Буди као Бранислав из Шида Узми рачун и победи, њему се баш лепо посрећило

Дневник 14.10.2023
- Срећан сам и узбуђен, изјавио је за Курир Бранислав Миодраг (40) из Батроваца код Шида који је добио двособан стан, од 54 квадрата у Земуну, у наградној игри Узми рачун и победи. - Слао сам рачуне и у претходним колима наградне… »
"Узми рачун и победи": Извучени добитници два стана у Београду

"Узми рачун и победи": Извучени добитници два стана у Београду

Радио 021 14.10.2023
Почео је нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи". У првом од пет извлачења, данас су извучени добитници два стана у Београду – Алекса Весић и Бранислав Миодраг. У игри је било више од 246 милиона рачуна које су послали… »
Узми рачун и победи – извучени добитници станова у Београду

Узми рачун и победи – извучени добитници станова у Београду

Нова 14.10.2023
Почео је нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи". У првом од пет јавних извлачења извучени су потенцијални добитници два стана у Београду – Алекса Весић и Бранислав Миодраг. У игри је било више од 246 милиона рачуна које… »
Почео нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи": Кључеви станова отишли у Лазаревац и Шид

Почео нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи": Кључеви станова отишли у Лазаревац и Шид

Блиц 14.10.2023
Вечерас је почео нови циклус наградне игре "Узми рачун и победи". У првом извлачењу извучени су добитници два стана у Београду, а то су Алекса Весић и Бранислав Миодраг. Алекса Весић из Лазаревца је први добитник, и он је… »
Подељена прва два стана у наградној игри "Узми рачун и победи"

Подељена прва два стана у наградној игри "Узми рачун и победи"

Телеграф 14.10.2023
Извлачење ће се одржавати сваке суботе, закључно са 11. новембром. Данас су додељена прва два од укупно десет станова, у другом кругу наградне игре " Узми рачун и победи 2023". Једноипособан стан отишао је у руке Алекса Весић… »
Прво извлачење у другом кругу "Узми рачун и победи": Који станови ће бити подељени вечерас?

Прво извлачење у другом кругу "Узми рачун и победи": Који станови ће бити подељени вечерас?

Телеграф 14.10.2023
У новом кругу Наградне игре учествују сви до сада унети рачуни, осим већ извучених добитних. Прво извлачење у другом кругу наградне игре "Узми рачун и победи" заказано је за данас у 18 часова на првом програму РТС-а. Како смо… »
Данас почиње други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023"

Данас почиње други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023"

Радио 021 14.10.2023
Други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023" почиње данас и током пет извлачења, до 11. новембра, грађанима ће бити подељено 10 станова. Станови који се додељују у овом другом кругу наградне игре су у насељу Земунске… »
Данас почиње нови круг наградне игре “Узми рачун и победи”. У 18х извлачење добитника 10 станова Србија - “Узми рачун и…

Данас почиње нови круг наградне игре “Узми рачун и победи”. У 18х извлачење добитника 10 станова Србија - “Узми рачун и…

Волим Зрењанин 14.10.2023
Данас почиње други круг наградне игре “Узми рачун и победи 2023” у 18 часова на РТС, биће извучени добитници прва два од 10 станова у Београду из наградног фонда, а овај круг наградне игре трајаће до 11. новембра 2023. године… »
Други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2023“ почиње данас

Други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2023“ почиње данас

Озон 14.10.2023
Други круг наградне игре „Узми рачун и победи 2023“ почиње данас и током пет извлачења, до 11. новембра, грађанима ће бити подељено 10 станова. Станови који се додељују у овом другом кругу наградне игре су у насељу Земунске… »
Данас почиње нови круг игре „Узми рачун и победи“: Које су награде у првом извлачењу?

Данас почиње нови круг игре „Узми рачун и победи“: Које су награде у првом извлачењу?

Данас 14.10.2023
Вечерас у 18 часова одржаће се прво извлачење награда у игри „Узми рачун и победи“ у новој сезони, а биће извучена два стана у Београду. Према најновијим информацијама Пореске управе, до сада је пристигло 245.977.093 рачуна… »
Данас почиње други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023": Током пет извлачења биће додељено 10 станова

Данас почиње други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023": Током пет извлачења биће додељено 10 станова

Еуроневс 14.10.2023
Други круг наградне игре "Узми рачун и победи 2023" почиње данас и током пет извлачења, до 11. новембра, грађанима ће бити подељено 10 станова. Станови који се додељују у овом другом кругу наградне игре су у насељу Земунске… »

Вести дана »