Povezane vesti
Loznica dobila muzej posvećen Sinanu Sakiću!
Svet plus 14.10.2023
Loznica je dobila muzej posvećen pevaču Sinanu Sakiću i to baš na njegov rođendan, za šta je zaslužna Sinanova supruga Sabina. Trinaestog oktobra na rođendan legendarnog pevača u prizemlju zgrade u Ulici Svetoga Save 14, u centralnom delu grada… »
"Prijatelja ni na pomolu!" Na Otvaranju muzeja Sinana Sakića u Loznici, njegova udovica otvorila dušu - "Pomažu građani"
Mondo 14.10.2023
Loznica dobila muzej posvećen Sinanu Sakiću tačno na njegov rođendan, zahvaljujući njegovoj supruzi Sabini. Loznica dobila muzej posvećen Sinanu Sakiću tačno na njegov rođendan, zahvaljujući njegovoj supruzi Sabini. Sinan Sakić (1956-2018)… »
"Mnogo mi je lakše otkad rašid nije živ": Velika ispovest udovice Sinana Sakića: Otkriveni detalji testamenta - pevač je…
Blic 13.10.2023
Pre pet godina napustio nas je pevač Sinan Sakić, koji je iza sebe ostavio na desetine hitova poput. Njegovi obožavaoci, prijatelji, saradnici i porodica ni danas ne mogu da se pomire sa odlaskom velike muzičke legende, a kako bi sačuvala uspomenu na… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji se okupilo između 100.000 i 102.000 ljudi
N1 Info pre 1 danjoš 73 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 8 satijoš 9 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 14 satijoš 2 povezane
Studenti istrajni, opozicija u drugom planu: "Mi želimo pravdu, a oni fotelje"
Insajder pre 3 satajoš 24 povezane