Povezane vesti
"Bila sam na spisku njegovih ljubavnica": Indira Radić otkrila sve o odnosu sa Sašom Popovićem - evo šta se desilo kad se…
Blic 14.10.2023
Pevačica Indira Radić pričala je svojevremeno da je bila na spisku ljubavnica Saše Popovića. Pevačica je tada otkrila i detalje suočavanja sa Suzanom Jovanović, suprugom Saše Popovića. - U vreme kad je Saša već peti-šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i… »
Bila sam na spisku sašinih ljubavnica: Indira Radić otkrila sve o odnosu sa Popovićem, a onda se suočila sa njegovom Suzanom…
Kurir 14.10.2023
Indira Radić progovorila je svojevremeno o tabu temi, koja je bila javna estradna tajna, te priznala da je i sama bila na spisku ljubavnica Saše Popovića o kome se pričalo da je osim poslovne saradnje, sa pevačicama praktikovao da ima i ljubavne odnose… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Radio sto plus pre 1 satjoš 27 povezanih

Saobraćajni kolaps u Beogradu: Vozila stoje u kolonama, kiša dodatno otežava situaciju
Euronews pre 1 satjoš 152 povezane

Nova Flotila krenula da probije izraelsku blokadu: Trenutno su kod obale Krita, nose pomoć za Gazu (video)
Blic pre 3 satajoš 24 povezane

Đoković ponovo ispisao istoriju, pa Hrvatu poslao poruku u tri reči! FOTO
B92 pre 7 minutajoš 33 povezane