Повезане вести

Вучић поново у улози министра и директора, на мети опозиција и Н1

Вучић поново у улози министра и директора, на мети опозиција и Н1

Н1 Инфо 14.10.2023
„Може министар да каже све, али ја ћу да вам кажем, немојте да се секирате“, поручио је председник Србије Александар Вучић новинару Н1, који је претходно замолио министра саобраћаја Горана Весића да понови реченицу коју је… »
Вучић о жандарму Вучковићу: Нисам се информисао, имао сам паметнија посла

Вучић о жандарму Вучковићу: Нисам се информисао, имао сам паметнија посла

Радио 021 14.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се није информисао о наводним везама жандарма Ненада Вучковића са криминалцима јер је имао "паметнија посла". Истраживачки сајт КРИК објавио је да је високопозиционирани припадник… »
Вучић напао Н1 због питања о жандарму Вучковићу: „Имао сам паметнија посла…“

Вучић напао Н1 због питања о жандарму Вучковићу: „Имао сам паметнија посла…“

Н1 Инфо 14.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се није информисао о наводним везама жандарма Ненада Вучковића са криминалцима јер је имао "паметнија посла". Истраживачки сајт КРИК објавио је да је високопозиционирани припадник… »
Вучић: Нисам стигао да прочитам чланак о Вучковићу, имао сам паметнија посла

Вучић: Нисам стигао да прочитам чланак о Вучковићу, имао сам паметнија посла

Нова 14.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није стигао да прочита чланак КРИК-а Ненаду Вучковићу Вучку, јер је имао "паметнија посла у међувремену". „Али знам ко је највећи тајкун у Србији, који не плаћа порез у… »
Вучић: Нисам стигао да прочитам ко је Ненад Вучковић, али знам ко је највећи тајкун

Вучић: Нисам стигао да прочитам ко је Ненад Вучковић, али знам ко је највећи тајкун

Данас 14.10.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није стигао да прочита ко је високи официр жандармерије Ненад Вучковић. Вучић је новинарима на ауто-путу Рума-Шабац рекао да га занима „и те како“ и да ће све прочитати. „Не… »

Вести дана »