Povezane vesti
„Sanjao sam“ u probnoj sali nacionalnog teatra
Politika 14.10.2023
U Narodnom pozorištu u Beogradu počele su probe predstave „Sanjao sam da sam se probudio“, po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića. Dramaturg je Đorđe Kosić, scenograf Jasmina Holbus, kostimograf Marina Medenica, kompozitor Irena Popović… »
„O strasti koja teatar stvara i obesti koja ga razara“: Komad „Sanjao sam da sam se probudio“ Željka Hubača u Narodnom…
Nova 14.10.2023
U Narodnom pozorištu u Beogradu počele su probe predstave "Sanjao sam da sam se probudio", po tekstu Željka Hubača, u režiji Dina Mustafića. Premijera je planirana 29. novembra na Sceni "Raša Plaović". Dramaturg Đorđe Kosić, scenograf Jasmina Holbus… »
Vesti dana »

BLOG: Jedan od šest najjačih zemljotresa - talasi cunamija stigli do obala SAD nakon snažnog potresa u Rusiji
N1 Info pre 3 minutajoš 76 povezanih

FOTO Pogledajte kako izgleda ruski grad nakon razornog cunamija: Sve je pod vodom, ima povređenih, scene su zastrašujuće
Nova pre 33 minutajoš 24 povezane

U Srbiju opet stižu pljuskovi, jak vetar i grmljavina: Evo tačno kog datuma stiže novo nevreme, a oni koji čekaju toplo vreme – razočaraće se
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Oglušila sam se o jedno pravilo i buknula je vatra: Lena Kovačević izazvala požar
Story pre 1 satjoš 17 povezanih