Povezane vesti

"Amerikanci su me unakazili" - Grandov pevač prošao pakao! Zabranili mu da peva, otkrio detalje: Odsekli su mi deo pluća

"Amerikanci su me unakazili" - Grandov pevač prošao pakao! Zabranili mu da peva, otkrio detalje: Odsekli su mi deo pluća

Mondo 14.10.2023
Benjamin Kličić progovorio je o zdravstvenim problemima i otkrio da su mu lekari zabranili da peva i leti avionom. Benjamin Kličić progovorio je o zdravstvenim problemima i otkrio da su mu lekari zabranili da peva i leti avionom. Bivši učesnik… »
"Odrezali su mi pluća!" Naš pevač preživeo horor u Americi, lekari mu zabranili da peva: Otkrio jezive detalje

"Odrezali su mi pluća!" Naš pevač preživeo horor u Americi, lekari mu zabranili da peva: Otkrio jezive detalje

Kurir 14.10.2023
Nekadašnji takmičar "Zvezda Granda", Benjamin Kličić je za vreme velike američke turneje završio u bolnici, gde su mu doktori odsekli čak deo pluća. Kako je sam Benjamin istakao, on je dugo imao problem sa plućima, koji je uspešno rešavao i… »
"Odsekli su mi deo pluća u Americi": Pevač progovorio o zdravstvenom problemu, doktori su mu zabranili da peva

"Odsekli su mi deo pluća u Americi": Pevač progovorio o zdravstvenom problemu, doktori su mu zabranili da peva

Blic 14.10.2023
Usled velike američke turneje zvezda „Granda“ Benjamin Kličić završio je u bolnici, gde je hitno i operisan, a sad je pevač progovorio o svom zdravstvenom stanju i otkrio da su mu odsekli deo pluća. Benjamin je istakao da je problem sa plućima… »
"Odsekli su mi deo pluća u Americi" Pevač progovorio o zdravstvenom problemu, lekari mu zabranili da peva: Unakazili su me

"Odsekli su mi deo pluća u Americi" Pevač progovorio o zdravstvenom problemu, lekari mu zabranili da peva: Unakazili su me

Kurir 14.10.2023
Zvezda Granda Benjamin Kličić otkrio pravu istinu o svom zdravstvenom stanju i problemu koji mu se desio u Americi. "U Americi mi desilo nešto što sam imao kao mali, a to se zove pneumotoraks, to je kada se pluća u mladosti prebrzo šire, a prsa ne i… »

Vesti dana »