Povezane vesti
"Amerikanci su me unakazili" - Grandov pevač prošao pakao! Zabranili mu da peva, otkrio detalje: Odsekli su mi deo pluća
Mondo 14.10.2023
Benjamin Kličić progovorio je o zdravstvenim problemima i otkrio da su mu lekari zabranili da peva i leti avionom. Benjamin Kličić progovorio je o zdravstvenim problemima i otkrio da su mu lekari zabranili da peva i leti avionom. Bivši učesnik takmičenja… »
"Odsekli su mi deo pluća u Americi" Pevač progovorio o zdravstvenom problemu, lekari mu zabranili da peva: Unakazili su me
Kurir 14.10.2023
Zvezda Granda Benjamin Kličić otkrio pravu istinu o svom zdravstvenom stanju i problemu koji mu se desio u Americi. "U Americi mi desilo nešto što sam imao kao mali, a to se zove pneumotoraks, to je kada se pluća u mladosti prebrzo šire, a prsa ne i… »
Vesti dana »
Pretežno oblačno i hladnije, mestimično s padavinama i košavom: temperatura do 10 stepeni
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 12 povezanih
Dve teške saobraćajne nezgode u Beogradu: Jedan sleteo sa puta, drugi udario u banderu
Dnevnik pre 20 minutajoš 10 povezanih
Indeks percepcije korupcije za 2025: Najlošiji rezultat Srbije u poslednje dve decenije
N1 Info pre 25 minutajoš 1 povezana
"Izvinite, ja se ne sećam": Ovakvog Jokića skoro nismo videli posle poraza
Mondo pre 15 minutajoš 10 povezanih
Nastavak iznošenja završnih reči tužilaštva na suđenju Tačiju i ostalima
Euronews pre 11 minutajoš 5 povezanih