Povezane vesti
"Amerikanci su me unakazili" - Grandov pevač prošao pakao! Zabranili mu da peva, otkrio detalje: Odsekli su mi deo pluća
Mondo 14.10.2023
Benjamin Kličić progovorio je o zdravstvenim problemima i otkrio da su mu lekari zabranili da peva i leti avionom. Benjamin Kličić progovorio je o zdravstvenim problemima i otkrio da su mu lekari zabranili da peva i leti avionom. Bivši učesnik takmičenja… »
"Odsekli su mi deo pluća u Americi" Pevač progovorio o zdravstvenom problemu, lekari mu zabranili da peva: Unakazili su me
Kurir 14.10.2023
Zvezda Granda Benjamin Kličić otkrio pravu istinu o svom zdravstvenom stanju i problemu koji mu se desio u Americi. "U Americi mi desilo nešto što sam imao kao mali, a to se zove pneumotoraks, to je kada se pluća u mladosti prebrzo šire, a prsa ne i… »
Vesti dana »
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 42 minutajoš 1 povezana
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 57 minutajoš 1 povezana
NSRS izabrala novu Vladu Srpske na čelu sa premijerom Savom Minićem
Blic pre 12 minutajoš 2 povezane
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 2 minutajoš 1 povezana