Повезане вести

Појела 48 острига, рачун био преко 20.000 динара! Поделила снимак и покушала да понизи дечка, али је разапели на мрежама због…

Појела 48 острига, рачун био преко 20.000 динара! Поделила снимак и покушала да понизи дечка, али је разапели на мрежама због…

Курир 14.10.2023
Тиктокерка под корисничким именом ЕqуанаБ изазвала је пуно коментара на друштвеним мрежама након што је у видеу описала своје искуство са састанка у једном ресторану морске хране у Атланти где нуде туце острига за 14.27 евра (15… »
Побегао са дејта без да је платио рачун: "Позвао сам те на пиће, а ти си појела 48 острига"

Побегао са дејта без да је платио рачун: "Позвао сам те на пиће, а ти си појела 48 острига"

Блиц 14.10.2023
Случај жене која је на састанку појела огромну количину острига постао је виралан, понајвише због чињенице да је младић видевши шта се дешава, главом без обзира побегао са састанка. Исповест девојке из Аталанте у Америци, постао… »
Рекао да иде у вц, па побегао из ресторана да не плати рачун! "Позвао сам је на пиће, а кад сам видео шта је урадила..."

Рекао да иде у вц, па побегао из ресторана да не плати рачун! "Позвао сам је на пиће, а кад сам видео шта је урадила..."

Мондо 14.10.2023
Побегао да не би платио рачун, а сви стали на његову страну. Побегао да не би платио рачун, а сви стали на његову страну. Американка на друштвеним мрежама дели искуство са дејта у ресторану "Фонтаине'с Оистер Хоусе" у Атланти… »

Вести дана »