Povezane vesti
Pojela 48 ostriga, račun bio preko 20.000 dinara! Podelila snimak i pokušala da ponizi dečka, ali je razapeli na mrežama…
Kurir 14.10.2023
Tiktokerka pod korisničkim imenom EquanaB izazvala je puno komentara na društvenim mrežama nakon što je u videu opisala svoje iskustvo sa sastanka u jednom restoranu morske hrane u Atlanti gde nude tuce ostriga za 14.27 evra (15 dolara, tj. oko 1700… »
Pobegao sa dejta bez da je platio račun: "Pozvao sam te na piće, a ti si pojela 48 ostriga"
Blic 14.10.2023
Slučaj žene koja je na sastanku pojela ogromnu količinu ostriga postao je viralan, ponajviše zbog činjenice da je mladić videvši šta se dešava, glavom bez obzira pobegao sa sastanka. Ispovest devojke iz Atalante u Americi, postao je viralan ubrzo… »
Rekao da ide u wc, pa pobegao iz restorana da ne plati račun! "Pozvao sam je na piće, a kad sam video šta je uradila..."
Mondo 14.10.2023
Pobegao da ne bi platio račun, a svi stali na njegovu stranu. Pobegao da ne bi platio račun, a svi stali na njegovu stranu. Amerikanka na društvenim mrežama deli iskustvo sa dejta u restoranu "Fontaine's Oyster House" u Atlanti. Dok je ona bila… »
Vesti dana »
Pojas Gaze u mapama: Kako je 15 meseci rata drastično promenilo život na ovoj teritoriji
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih
Osumnjičenom koji je pregazio studentkinju u Ruzveltovoj ulici pritvor do 30 dana
Novi magazin pre 24 minutajoš 26 povezanih
Molba Zelenskog pred Bogojavljenje: "Svi koji pomažu ruskoj državi u ovom ratu moraju biti..."
Telegraf pre 4 satijoš 22 povezane