Povezane vesti
DRAGANA MIRKOVIĆ O ODNOSU SA BRANKOM KATIĆ: Snimale smo zajedno, jedna stvar mi i dalje ostavlja gorak ukus u ustima (video)
Kurir 14.10.2023
U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića folk zvezda Dragana Mirković podsetila se snimanja filma Slatko od snova gde je u kadru stajala rame uz rame sa velikim glumcima. - Imala sam takvu privilegiju sa takvim ljudima da glumim. Počevši od legendarnog Bate… »
I SAD imam gorak ukus u ustima! Dragana Mirković o odnosu s Brankom Katić, a evo šta traži pred koncert - sramota me je!
Mondo 14.10.2023
Dragana Mirković prisetila se snimanja filma na kom je sarađivala s Brankom Katić i otkrila šta se nalazi na njenoj listi stvari za koncerte. Dragana Mirković prisetila se snimanja filma na kom je sarađivala s Brankom Katić i otkrila šta se nalazi na… »
Vesti dana »
Okončana talačka kriza u Dortmundu: Muškarac koji je pucao na policajca predao se posle višesatne opsade
Euronews pre 32 minutajoš 16 povezanih
Danas toplije sa sunčanim periodima, popodne naoblačenje
Šabačke novosti pre 26 minutajoš 13 povezanih
Biciklista pokošen u srcu Beograda! Hitno prevezen u Urgentni sa teškim povredama
Blic pre 57 minutajoš 8 povezanih
Tramp: Razgovori sa Iranom se nastavljaju; Ne prestaju izraelski udari na jug Libana
RTS pre 17 minutajoš 1 povezana
Manastir u pančevačkoj rafineriji: ‘Do ograde jedan svet, iza ograde drugi’
Južne vesti pre 16 minutajoš 5 povezanih