Povezane vesti

Nikada neću zaboraviti: Vanja Mijatović progovorila o najgorem periodu u svom životu

Nikada neću zaboraviti: Vanja Mijatović progovorila o najgorem periodu u svom životu

Večernje novosti 14.10.2023
VANjA MiIJATOVIĆ proslavila se zahvaljujući takmičenju „Zvezde Granda“, a danas priznaje da joj je period takmičenja bio najstresniji u životu. Foto: Z. Jovanović Mačak Vanja je istakla da je pripremu za muzički talent šou doživela veoma… »
"Bacala sam mikrofon, bilo je i krvi": Pevačica otkrila nepoznate detalje iz takmičenja "Zvezde Granda", ovo se krije iza…

"Bacala sam mikrofon, bilo je i krvi": Pevačica otkrila nepoznate detalje iz takmičenja "Zvezde Granda", ovo se krije iza…

Blic 14.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović proslavila u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas priznaje da joj je period takmičenja bio najstresniji u životu. Naime, ona je istakla da je pripremu za muzički talent šou doživela veoma ozbiljno, zbog čega je u nekom… »
"Bacala sam mikrofon, bilo je i krvi..." Vanja Mijatović progovorila o najgorem periodu u životu: Ovo nikad neće zaboraviti!

"Bacala sam mikrofon, bilo je i krvi..." Vanja Mijatović progovorila o najgorem periodu u životu: Ovo nikad neće zaboraviti!

Kurir 14.10.2023
Pevačica Vanja Mijatović proslavila se zahvaljujući takmičenju „Zvezde Granda“, a danas priznaje da joj je period takmičenja bio najstresniji u životu. Vanja je istakla da je pripremu za muzički talent šou doživela veoma ozbiljno, zbog čega… »

Vesti dana »