Povezane vesti
Studirala i golih grudi igrala oko šipke! Pevačica zbog albuma radila u striptiz baru - "Bilo je samo ono sa si**ma!"
Mondo 14.10.2023
Martina Vrbos ispričala je da je radila u striptiz baru kako bi zaradila za prvi album i otkrila šta ju je tada najviše brinulo. Martina Vrbos ispričala je da je radila u striptiz baru kako bi zaradila za prvi album i otkrila šta ju je tada najviše… »
"Radila sam kao striptizeta dok sam završavala Ekonomski fakultet": Veliko priznanje pevačice: "Roditelji su se brinuli"
Blic 14.10.2023
Pevačica Martina Vrbos, koja je svojevremeno učestvovala u rijalitiju "Survajver", prisetila se svojih početaka, pa priznala kako je zaradila za svoj prvi album i šokirala mnoge dosad nepoznatim detaljima. Martina je otkrila da je imala svoju tačku u… »
Vesti dana »
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 1 satjoš 46 povezanih
Ministarka Đedović Handanović za Kurir: Šta sve Srbija dobija s dodatnih 5 odsto vlasništva u NIS-u
Kurir pre 4 satijoš 31 povezana
Svetski ekonomski forum u Davosu – Vučić: Svet ide u ludom smeru, moramo da sačuvamo mir
RTS pre 15 minutajoš 18 povezanih
RHMZ: Košava najjača za vikend, a obilne padavine očekuju se od 25. januara
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 26 povezanih
Automobil udario devojčicu u Mirijevu, prevezena u kliniku u Tiršovoj
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih