Повезане вести

Ево шта ради Раста У јеку скандала! Репер не мари за Анине оптужбе, објавио предиван тренутак: "Она је центар мог света"

Ево шта ради Раста У јеку скандала! Репер не мари за Анине оптужбе, објавио предиван тренутак: "Она је центар мог света"

Курир 14.10.2023
Репер Стефан Ђурић Раста активан је на својим друштвеним мрежама и често приказује како изгледа његов приватни живот. У јеку скандала који је направила његова бивша жена Ана Николић, Раста не мари много за то, већ проводи време… »
Ево шта је довело до тога да свађа између расте и ане ескалира! Ово је позадина њиховог сукоба: Једну ствар му страшно…

Ево шта је довело до тога да свађа између расте и ане ескалира! Ово је позадина њиховог сукоба: Једну ствар му страшно…

Курир 14.10.2023
Певачица Ана Николић одлучила је да се јавно огласи поводом односа са бившим мужем и колегом Стефаном Ђурићем Растом, са којим има ћерку Тару. Она је на рачун бившег супруга изнела низ тешких оптужби, а по свему судећи до… »
"Раста ми је отео бебу и претио" - Ана Николић изнела тешке оптужбе на рачун бившег мужа: "Доста сам трпела и ћутала..."

"Раста ми је отео бебу и претио" - Ана Николић изнела тешке оптужбе на рачун бившег мужа: "Доста сам трпела и ћутала..."

Мондо 14.10.2023
Ана Николић поново је јавно заратила с бившим супругом Стефаном Ђурићем Растом. Ана Николић поново је јавно заратила с бившим супругом Стефаном Ђурићем Растом. Након што је објавила приватну преписку у којој јој је бивши супруг… »
Ана Николић објавила скандалозну поруку од Расте и изнела шокантне тврдње: „Отео ми је бебу од четири месеца под претњама…

Ана Николић објавила скандалозну поруку од Расте и изнела шокантне тврдње: „Отео ми је бебу од четири месеца под претњама…

Нова 14.10.2023
Певачица Ана Николић и репер Стефан Ђурић Раста својевремено су били у браку у ком су добили ћеркицу Тару. Након развода, њихов однос је стално варирао, те су у једно тренутку тврдили да су у добрим односима, а у следећем… »
"Ти си инвалид, САД ме добро запамти!" - Раста се бесно обрушио на Ану Николић, испливала преписка: Сасуо салву увреда!

"Ти си инвалид, САД ме добро запамти!" - Раста се бесно обрушио на Ану Николић, испливала преписка: Сасуо салву увреда!

Мондо 14.10.2023
Ана Николић јавно је поделила поруку за коју тврди да јој је послао бивши супруг, Стефан Ђурић Раста. Ана Николић јавно је поделила поруку за коју тврди да јој је послао бивши супруг, Стефан Ђурић Раста. Певачица Ана Николић већ… »
"Ниједан рачун за струју платила ниси" Раста се брутално обрушио на Ану: Испливала приватна преписка, помиње и затвор!

"Ниједан рачун за струју платила ниси" Раста се брутално обрушио на Ану: Испливала приватна преписка, помиње и затвор!

Курир 14.10.2023
Певачица Ана Николић, која је у последње време у жижи интересовања јавности због скандала које ниже, недавно је поново откопала ратне секире са бившим мужем Стефаном Ђурићем Растом. Међутим, овог пута репер јој није остао… »

Вести дана »