Povezane vesti
Milan Milošević digao javnost na noge! Voditelj otkrio da li ulazi u rijaliti: Ja sam omiljen svugde!
Kurir 14.10.2023
Voditelj Milan Milošević će se možda naći u rijalitiju Veliki Brat, ali u Hrvatskoj. Povodom ovoga oglasio se Milan, koji je dodatno podgrejao sumnje. - Ne smem da pričam o detaljima, ali nije neočekivano, jer sam ja omiljen u Hrvatskoj, kao i u svim… »
Obrt! Milan Milošević ulazi u rijaliti?! Voditelju stigla neverovatna ponuda! Svi čekaju njegovu odgovor! Evo o čemu se radi!…
Kurir 14.10.2023
Milan Milošević ulazi u rijaliti, ali u Hrvatskoj. Kako Kurir saznaje, voditelju je stigla ponuda da bude učesnik tamošnjeg programa "Veliki brat". Još uvek nije poznato da li je prostao ili je odbio. Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Miloševićem… »
Vesti dana »
Aleksić premijeru i ministrima: Vaša jedina obaveza je da služite građanima; Macut: Ne treba da se spuštamo na nivo ličnih obračuna
RTS pre 19 minutajoš 37 povezanih
Snažan zemljotres pogodio južni Japan: Oštećenja, požari i zarobljeni u ruševinama
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 34 povezane
RHMZ potvrdio: Srbiju očekuje najduži toplotni talas ove godine sa temperaturom do 42 stepena
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 33 povezane
Evo gde je muškarac koji je pao na carini "štekao" više od kilogram marihuane: Otkrili ga džointi u torbi
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana