Повезане вести
Овај човек је главни кривац за пријин успех, а није Филип! Александра признала: Могу да га позовем у било које време
Курир 15.10.2023
Када је са 18 година Александра Пријовић правила своје прве велике кораке на естради, није ни сањала да ће само 10 година касније постићи вртоглави успех, постати многима музички узор и тема број један у целом региону. Након три… »
„То до сада нисам рекла“: Александра Пријовић открила шта ју је задесило пред трећи концерт у Штарк Арени
Нова 15.10.2023
Певачица Александра Пријовић заказала је и пету Арену у Загребу, у оквиру своје турнеје "Од истока до запада". Она је, тим поводом, дала интервјуе за бројне хрватске медије, а открила је и како се осећала након првог од три… »
„Одвојим цео дан да спремим кућу на 4 нивоа“: Александра Пријовић открила каква је приватно и у чему највише ужива
Нова 15.10.2023
Александра Пријовић ужива у наступима, воли да пева, али када се светла угасе највише ужива у комфору свог дома. Александра Пријовић ових дана је у жижи јавности због три успешна концерта у београдској Штарк Арени, али и… »
"Мали ми је био болестан": Напунила 3 Арене и одушевила публику - а ево шта се дешавало иза кулиса "Тресла сам се"
Мондо 15.10.2023
Александра Пријовић открила шта се дешавало између три београдске Арене. Александра Пријовић открила шта се дешавало између три београдске Арене. Популарна певачица Александра Пријовић, већ месецима пуни насловне стране како… »
Овако прија слави успехе уз своје најдраже мушкарце: Певачица поделила тренутак који је непроцењив: "Ја враголан и мој деда"…
Блиц 14.10.2023
Млада и успешна звезда Александра Пријовић данас пуни насловне стране како српских, тако и других медија у региону. Прија је напунила три Арене у Београду, а прети да напуни још једну у Тузли, две у Нишу, три у Сарајеву и пет у… »
Вести дана »
(Фото, видео) Пада снег у Београду! Формирао се бели покривач, бајковити призори у престоници
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних