Повезане вести

Кошаркаши Партизана, после преокрета, савладали Цибону у АБА лиги Обрадовић: Неодговорно на почетку

Кошаркаши Партизана, после преокрета, савладали Цибону у АБА лиги Обрадовић: Неодговорно на почетку

Дневник 15.10.2023
Максималан скор кошаркаши Партизана задржали су тријумфом над Цибоном у трећем колу АБА лиге и то после великог преокрета, пошто су у првом полувремену били у минусу од 15 поена. На крају, црно-бели су у Штарк арени успели да… »
Тандем Копривица-Нанели: "Хранио ме као четврто дете"

Тандем Копривица-Нанели: "Хранио ме као четврто дете"

Спортске.нет 15.10.2023
Млади центар Партизана Балша Копривица је блистао у победи Партизана над Цибоном 96:67 у трећем колу АдмиралБет АБА лиге са 15 поена. Пленио је у рекету и доносио је енергију екипи закуцавањима. Партизан је био на двоцифреном… »
Обрадовић о Цибони: Клуб велике традиције ово не заслужује

Обрадовић о Цибони: Клуб велике традиције ово не заслужује

Политика 15.10.2023
Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић пружио је синоћ подршку Кошаркашком клубу Цибони који се налази у тешкој финансијској ситуацији Кошаркаши Партизана победили су хрватског великана 96:67 у Штарк арени у трећем колу АБА… »
„Сад ми кажу у свлачионици да ме је хранио као четврто дете“: Хит изјава играча Партизана

„Сад ми кажу у свлачионици да ме је хранио као четврто дете“: Хит изјава играча Партизана

Нова 15.10.2023
Духовит одговор. Кошаркаши Партизана разбили су Цибону у оквиру трећег кола АБА лиге резултатом 96:67, али није било све бајно пошто су током првог полувремена губили и са 15 разлике. Добру ролу у дресу Партизана је имао Балша… »
"Почели смо неодговорно": Жељко Обрадовић се огласио после утакмице Партизан - Цибона

"Почели смо неодговорно": Жељко Обрадовић се огласио после утакмице Партизан - Цибона

Вечерње новости 15.10.2023
КОШАРКАШИ Партизана наставили су да нижу победе у АБА лиги. Црно-бели су убедљиво савладали Цибону (96:67). Утиске после утакмице изнео је тренер шампиона регионалног такмичења Жељко Обрадовић. ФОТО: АБА лига/Драгана… »
Партизан споро почео, па разбио Цибону: Црно-бели наставили серију убедљивих победа у АБА лиги

Партизан споро почео, па разбио Цибону: Црно-бели наставили серију убедљивих победа у АБА лиги

Вечерње новости 14.10.2023
КОШАРКАШИ Партизана наставили су победнички низ у АБА лиги, пошто су победили Цибону у 3. колу са 96:67 (16:25, 20:17, 31:18, 29:7). ФОТО: АБА лига/Драгана Стјепановић Шампион Јадрана је у прве две рунде разбио најпре Морнар… »

Вести дана »