Povezane vesti
Abortirala sam sa 26, dete bi mi uništilo karijeru: Čuvena glumica progovorila o mučnoj temi, pa otvorila dušu (foto)
Kurir 15.10.2023
Legendarna Džoan Kolins (90) je ispričala kako se Holivud puno promenio te kako svaki film ima neku poruku, što joj smeta. U svojim memoarima 'Behind the Shoulder Pads' otkrila je kako se borila protiv seksualnog zlostavljanja u više navrata, a na to ju… »
"Ja sam najveći i najbolji i mogu celu noć": Džoan Kolins se prisetila kako ju je merilin upozorila na holivudske vukove
Mondo 15.10.2023
Džoan Kolins opisala kako su 1960-te bile mračne godine za devojke i žene u Holivudu! Džoan Kolins opisala kako su 1960-te bile mračne godine za devojke i žene u Holivudu! Ostaće upamćena po ulozi čuvene Aleksis iz serije "Dinastija", a u devedesetoj… »
Vesti dana »
Objavljen test iz matematike: Da li biste položili malu maturu i koliko zadataka tačno rešili?
Euronews pre 27 minutajoš 43 povezane
Tramp i Zelenski licem u lice, svi čekali njegovu reakciju, a onda je uskočio Makron: Scena sa samita G7 obišla svet (foto/video)
Večernje novosti pre 38 minutajoš 43 povezane
Predlozi izmena seta pravosudnih zakona ušli u skupštinsku proceduru, sazvana vanredna sednica
Sputnik pre 48 minutajoš 19 povezanih
Predsednik: Očekujem sporazum o slobodnoj trgovini sa Gruzijom pre Sajma vina u Beogradu; Kobahidze: Poseta Vučića prelomni momenat u odnosima dve zemlje
RTV pre 18 minutajoš 16 povezanih
Mundijal UŽIVO: Razigrane policajke, bujne grudi i tuča navijača
Sport klub pre 12 minutajoš 34 povezane