Povezane vesti
Abortirala sam sa 26, dete bi mi uništilo karijeru: Čuvena glumica progovorila o mučnoj temi, pa otvorila dušu (foto)
Kurir 15.10.2023
Legendarna Džoan Kolins (90) je ispričala kako se Holivud puno promenio te kako svaki film ima neku poruku, što joj smeta. U svojim memoarima 'Behind the Shoulder Pads' otkrila je kako se borila protiv seksualnog zlostavljanja u više navrata, a na to ju… »
"Ja sam najveći i najbolji i mogu celu noć": Džoan Kolins se prisetila kako ju je merilin upozorila na holivudske vukove
Mondo 15.10.2023
Džoan Kolins opisala kako su 1960-te bile mračne godine za devojke i žene u Holivudu! Džoan Kolins opisala kako su 1960-te bile mračne godine za devojke i žene u Holivudu! Ostaće upamćena po ulozi čuvene Aleksis iz serije "Dinastija", a u devedesetoj… »
Vesti dana »

Ako se vraćate kući, spremite se na kolone Zadržavanja za automobile na više graničnih prelaza, najviše na Gradini i Batrovcima
Dnevnik pre 52 minutajoš 36 povezanih

U Tužilaštvu za organizovani kriminal saslušani Tomislav Momirović i Nebojša Šurlan
Insajder pre 4 satijoš 51 povezana

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine i pretnjama vozačima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 13 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica usled pretnji Medvedeva i zaoštravanja stava prema Rusiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 30 povezanih