Повезане вести

Додик најавио да ће на рочишту у Сарајеву „бранити Републику Српску“

Додик најавио да ће на рочишту у Сарајеву „бранити Републику Српску“

Данас 15.10.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да сутра иде на рочиште у Суду БиХ у Сарајево, где треба да се изјасни да ли је крив по оптужници Тужилаштва БиХ која га терети за неизвршавање одлука високог представника… »
“Ја тамо идем да браним Републику Српску” Милорад Додик о сутрашњем појављивању на рочишту у Сарајеву

“Ја тамо идем да браним Републику Српску” Милорад Додик о сутрашњем појављивању на рочишту у Сарајеву

Блиц 15.10.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да сутра иде на рочиште у Сарајево да брани Републику Српску, јер нема право да се повуче, те сматра да је то прилика да се Српска ослободи Сарајева и БиХ. Ја тамо идем да… »
Додик најавио – иде у суд у Сарајеву по оптужби за неизвршавање Шмитових одлука

Додик најавио – иде у суд у Сарајеву по оптужби за неизвршавање Шмитових одлука

Н1 Инфо 15.10.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да сутра иде на рочиште у Суду БиХ у Сарајево, где треба да се изјасни да ли је крив по оптужници Тужилаштва БиХ која га терети за неизвршавање одлука високог представника… »
Додик најавио да сутра иде на рочиште о изјашњавању о кривици пред Судом БиХ

Додик најавио да сутра иде на рочиште о изјашњавању о кривици пред Судом БиХ

Нови магазин 15.10.2023

Вести дана »