Povezane vesti
Gradonačelnik Đurić u Kini ugovara saradnju sa gradom Jinan
Kurir 15.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je u službenoj poseti Kini, gde je već počeo da ugovara poslove koji će doneti dobrobit svim Novosađanima. „Službenu posetu Kini započeo sam radnim sastankom sa predstavnicima Grada Jinan u provinciji Šandong… »
Gradonačelnik Novog Sada u Kini: Đurić ugovara saradnju sa gradom Jinan
Telegraf 15.10.2023
Čеlično prijatеljstvo Srbijе i Kinе prisutno jе na svakom koraku, napisao je Đurić. Gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić u službеnoj posеti je Kini, gdе jе vеć počеo da ugovara poslovе koji ćе donеti dobrobit svim Novosađanima. „Službеnu posеtu Kini… »
Gradonačelnik Đurić u Kini ugovara saradnju sa gradom Jinan
Dnevnik 15.10.2023
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je u službenoj poseti Kini, gde je već počeo da ugovara poslove koji će doneti dobrobit svim Novosađanima. „Službenu posetu Kini započeo sam radnim sastankom sa predstavnicima Grada Jinan u provinciji Šandong… »
Vesti dana »

Vučić: SAD uvode sankcije NIS-u od 1. oktobra, Srbiju očekuje teško vreme i teška zima
Morava info pre 30 minutajoš 26 povezanih

Zbog ruskih udara 30.000 ljudi u Černigovu bez struje; Rojters: Dronovi pogodili ruske luke u Novorosijsku i Tuapseu
RTS pre 11 minutajoš 29 povezanih

"Skandalozno, žaliću: Se!" Sarkozi se oglasio nakon što je osuđen na 5 godina zatvora: Nevin sam!
Blic pre 5 satijoš 52 povezane

Vučić sa Guterešom o globalnim temama, Kosovu, regionu, izazovima
Nedeljnik pre 2 satajoš 22 povezane