Povezane vesti
Gvozdeni Grizman oborio nestvaran rekord: Šta god da se dešava, on igra za Francusku!
Mondo 15.10.2023
Antoan Grizman je protiv Holandije oborio rekord koji će teško pasti! Antoan Grizman je protiv Holandije oborio rekord koji će teško pasti! Neverovatni Antoan Grizman je oborio rekord! On je odigrao 87 minuta u pobedi Francuske nad Holandijom 2:1 u… »
Svetski rekorder - Šest godina nije propustio meč za reprezentaciju
Sportski žurnal 15.10.2023
Od leta 2017. igrao je Grizman svaki meč, što zvanični, što prijateljski, u međuvremenu se okitivši zlatom (2018) i srebrom (2022) sa Mondijala. Osvojio je i Ligu nacija (2021). Sa Evropskog prvenstva (2016) ima srebro. Francuz Antoan Grizman (32) šest… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
(Video) Šok u finalu Elite 9 Aneli Ahmić niko nije sačekao, briznula u plač: "Teško mi je", evo kod koga je provela noć - dotakla se Maje i Asmina
Blic pre 9 minutajoš 13 povezanih
Vreme u Srbiji: Promenljivo oblačno uz pljuskove i grmljavinu, temperatura do 33 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD izvele novu rundu udara na Iran, Teheran traži osudu Saveta bezbednosti UN
Euronews pre 44 minutajoš 8 povezanih