Povezane vesti
"Imala sam negativan stav o Saši!" Popovićeva žena rodila sina sa 19 godina, otvorila dušu o privatnosti: Bio mi je kao…
Kurir 15.10.2023
Pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu o detaljima iz svog privatnog života, karijeri i muzičkim počecima, kao i o ljubavi sa Sašom Popovićem. Ona je najpre objasnila da je uvek želela porodicu i da joj porodični život izuzetno prija. -… »
"Nisam imala osećaj da sam dobila dete, bio mi je kao mlađi brat": Popovićeva žena rodila sina sa 19 godina, otvorila dušu…
Blic 15.10.2023
Pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu o detaljima iz svog privatnog života, karijeri i muzičkim počecima, kao i o ljubavi sa Sašom Popovićem. Ona je najpre objasnila da je uvek želela porodicu i da joj porodični život izuzetno prija. -… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025.
Telegraf pre 56 minutajoš 7 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane