Повезане вести

Рекао ми је да им је то породични посао! Откривено шта је Катарина рекла на саслушању о копању тунела: Он ми је купио перику…

Рекао ми је да им је то породични посао! Откривено шта је Катарина рекла на саслушању о копању тунела: Он ми је купио перику…

Курир 15.10.2023
Подгоричанка Катарина Баћовић тврди да је сама закључила да је Ивица Пиперовић умешан у копање тунела и обијање депоа Вишег суда у Подгорици, али да јој он није давао задатке, нити је са њим комуницирала у вези са тим… »
Одређен притвор осумњиченима у акцији "Тунел": Катарина Баћовић, Вуљај, Пиперовић и Милачић остају месец дана иза решетака…

Одређен притвор осумњиченима у акцији "Тунел": Катарина Баћовић, Вуљај, Пиперовић и Милачић остају месец дана иза решетака…

Блиц 15.10.2023
Осумњиченима у акцији "Тунел" — Катарини Баћовић, Маријану Вуљају, Ивици Пиперовићу и Николи Милачићу, одређен је притвор до 30 дана, након данашњих саслушања у подгоричком Основном суду. Одређивање притвора претходно је… »
Одређен притвор за четворо ухапшених у акцији „Тунел“: Осумњичени послати у Спуж

Одређен притвор за четворо ухапшених у акцији „Тунел“: Осумњичени послати у Спуж

Нова 15.10.2023
Четворо ухапшених у акцији "Тунел" послато је у Истражни затвор у Спуж. Такву одлуку донео је судија за истрагу Основног суда у Подгорици, који је прихватио предлог Основног државног тужилаштва - да им одреди притвор до 30 дана… »
Одређен притвор Катарини Баћовић, Вуљају, Пиперовићу и Милачићу: Саслушани осумњичени у акцији "Тунел"

Одређен притвор Катарини Баћовић, Вуљају, Пиперовићу и Милачићу: Саслушани осумњичени у акцији "Тунел"

Телеграф 15.10.2023
Одређивање притвора претходно је предложило Основно државно тужилаштво. Осумњиченима у акцији " Тунел" - Катарини Баћовић, Маријану Вуљају, Ивици Пиперовићу и Николи Милачићу, одређен је притвор до 30 дана, након данашњих… »
Копачи тунела сваљују кривицу с једног на другог: Емотивни партнер једине жене у криминалној групи признао: "Свесно сам је…

Копачи тунела сваљују кривицу с једног на другог: Емотивни партнер једине жене у криминалној групи признао: "Свесно сам је…

Блиц 14.10.2023
Четворо ухапшених за које се сумња да се део криминалне организације која је месецима копала тунел дуг 30 метара из једне зграде у Његошевој улици у Подгорици до зграде Вишег суда на саслушању оптужују једни друге. Минулих… »

Вести дана »