Povezane vesti
Prišao mi čovek u pekari i rekao da ih ne maltretiram: Marija Šerifović o Grandu i koleginicama - Sve isti nosevi i usta
Mondo 15.10.2023
Pevačica Marija Šerifović otkrila kako se dogovorila sa Sašom Popovićem da učestvuje u Zvezdama Granda. Pevačica Marija Šerifović otkrila kako se dogovorila sa Sašom Popovićem da učestvuje u Zvezdama Granda Pevačica Marija Šerifović… »
"Istina je da smo toni i Ja..." Marija Šerifović progovorila o karijeri, odlascima na psihoterapiju, dotakla se svađe sa…
Kurir 15.10.2023
Poznata pevačica Marija Šerifović gostovala je u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' i tom prilikom govorila o svom novom albumu pod nazivom ''Dolazi ljubav'', životu u Americi, ali i duetu s hrvatskom zvezdom T onijem Cetinskim, kao i o njihovom… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 43 minutajoš 32 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 49 minutajoš 42 povezane