Povezane vesti
Srebro Nišlijama na „Trofeju Beograda“
Niške vesti 16.10.2023
Filip je u kategoriji kadeta B klase osvojio srebrnu medalju, a Andrija je u katama pojedinačno za seniore zauzeo takođe drugo mesto izgubivši u finalu od aktuelnog prvaka Srbije. „Sledeći turnir koji me očekuje jeste Vienna Open u Beču (Austrija)… »
BK „Vitez“ najbolji u Pirotu
Niške vesti 16.10.2023
Pobede su zabeležili: Matija Jovanović, Veljko Sotirovski, Milan Nikolić, Ognjen Stanković i Vojin Stojanović. Kao najuspešniji klub u oba održana kola, BK „Vitez“ zauzima ubedljivo 1. mesto na tabeli. Naredno kolo održaće se novembra meseca u Prokuplju… »
JKP PARKING SERVIS: Obeležavanje površina na Somborskom bulevaru
Niške vesti 16.10.2023
Takođe, predviđeni su i radovi na proširenju mreže javnog osvetljenja na Bulevaru Medijana. Planirano je obeležavanje površina na Somborskom bulevaru, kao i otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulici Blagoja Parovića… »
Vesti dana »
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 36 povezanih
Vladimir Prebilič sa Jelenom Kleut u Novom Sadu: Teško mi je da kažem da li će se ime dekana Filozofskog fakulteta naći u izveštaju EP
Danas pre 16 minutajoš 21 povezana
Poznato kad će biti gotova "španska" pijaca u Beogradu: Mali najavio niz atrakcija u glavnom gradu
Kurir pre 50 minutajoš 21 povezana
Vlasnik Hapoela: "Hteo sam Penjaroju, ali nije došao zbog žene! Poraz? Ako je od Srba, u redu..."
Sportske.net pre 45 minutajoš 29 povezanih