Povezane vesti

Važi za najbogatijeg čoveka na estradi, a evo šta Saša Popović jede: Doručak mi sprema supruga, ali i nije neki!

Važi za najbogatijeg čoveka na estradi, a evo šta Saša Popović jede: Doručak mi sprema supruga, ali i nije neki!

Vesti online 16.10.2023
Saša Popović, kreativni direktor “Granda” i čovek koji je stvorio brojne pevače u poslednjih 20 godina, pokazao je da svojom energijom može da parira i duplo mlađima od njega. Razlog za to je što vodi računa o svojoj ishrani, a kako je otkrio… »
Za manje od dve nedelje smršao 5 KG: Ovo je dijeta Saše Popovića: Nema gladovanja, a evo šta samo jede za doručak: "To mi…

Za manje od dve nedelje smršao 5 KG: Ovo je dijeta Saše Popovića: Nema gladovanja, a evo šta samo jede za doručak: "To mi…

Blic 16.10.2023
Bivši direktor "Grand" produkcije Saša Popović iako uskoro ulazi u osmu deceniju života, svojom energijom može da parira i duplo mlađim muškarcima. Kako je jednom prilikom ispričao on zimi jede sve redom, dok se s proleća pridržava posebnog… »
Ovo jede najmoćniji čovek na estradi: Saša Popović uz ovu caku za 2 nedelje skine 5 KG, a doručak mu je sirotinjski

Ovo jede najmoćniji čovek na estradi: Saša Popović uz ovu caku za 2 nedelje skine 5 KG, a doručak mu je sirotinjski

Kurir 16.10.2023
Saša Popović uveliko gazi sedmu deceniju, a i dalje ima izgled i kilažu kao sa početka karijere. Tajna je u disciplini kojom godinama održava idealnu kilažu i zahvaljujući kojoj za dve nedelje može da skine pet kilograma. -Trudim se da… »

Vesti dana »