Povezane vesti
Otac me dozivao iz smrskanog automobila, gledala sam kako se muči: Strašna ispovest medicinske sestre iz Niša, preživela je…
Kurir 16.10.2023
"Moj otac je molio za pomoć iz smrskanog "golfa", a ja nisam mogla da mu pomognem. Mogli su da ga izvuku samo vatrogasci, jer su mu noge bile zaglavljene u kolima. Svojim očima sam gledala patnju kroz koju je prolazio u tom automobilu", jecajući govori… »
Otac me dozivao iz smrskanog vozila, ja nisam mogla da mu pomognem: Medicinska sestra iz Niša preživela pakao
Telegraf 16.10.2023
"Ništa ne može vrati meni i sestri oca, a majci supruga, ali kazna može da bude opomena za sve one koji sedaju u automobil, a pili su alkohol" „Moj otac je molio za pomoć iz smrskanog „golfa“, a ja nisam mogla da mu pomognem. Mogli su da ga izvuku samo… »
Vesti dana »
Cene nafte rastu posle napada na energetska postrojenja, Iran poručuje da se neće 'suzdržavati'
BBC News pre 45 minutajoš 36 povezanih
"Rekao sam mu da to ne radi" Napeto između Trampa i Netanjahua? Iran pogodio američkog lovca F-35, Pentagon u panici, traži još 200 milijardi dolara za rat?!
Kurir pre 5 minutajoš 235 povezanih
Pucanj topa sa Žute tabije u Sarajevu najavio završetak posta i kraj meseca Ramazana
Telegraf pre 59 minutajoš 20 povezanih