Повезане вести
„Кад би неко то прочитао, помислио би да сам полудео“: Шапић демантује изјаву о бескућницима
Н1 Инфо 16.10.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да његова изјава о бескућницима у Београду пренета погрешно. Шапић је рекао да је агенција Фонет нетачно пренела његову изјаву да је више од 5.000 бескућника на улицама Београда… »
Шапић оптужио медије да су фалсификовали његову изјаву о бескућницима у Београду
Радио 021 16.10.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић поручио је да је део медија испиновао и фалсификовао његову изјаву да "5.000 бескућника на улицама доказ да је Београд постао метропола". Шапић је поручио да у његовој изјави коју је… »
Шапић демантује изјаву о бескућницима: Кад би неко то прочитао, помислио би да сам полудео
Нови магазин 16.10.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да његова изјава о бескућницима у Београду пренета погрешно. Шапић је рекао да је агенција Фонет нетачно пренела његову изјаву да је више од 5.000 бескућника на улицама Београда… »
Шапићево помрачење на конференцији: „Та изјава за бескућнике? Ово кад би неко прочитао могао би да помисли да сам полудео“…
Нова 16.10.2023
Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да његова изјава о бескућницима у Београду пренета погрешно и још једном је напао медије. Он је рекао да је агенција Фонет нетачно пренела његову изјаву да је више од 5.000… »
Шапићева изјава несхватљива: Више бескућника није доказ веће развијености него да градске власти не раде свој посао
Данас 16.10.2023
Градоначелник Београда у оставци Александар Шапић изјавио је у петак да је то што на улицама Београда има око 5.000 бескућника доказ да је Београд постао метропола, „јер најбогатији градови имају проблем са бескућницима“ додавши… »
Вести дана »

Топао септембарски дан, после облачног јутра претежно сунчано
Глас Зајечара пре 2 сатајош 21 повезана

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 37 минутајош 11 повезаних

Ако сте пропустили спектакуларно финале Еуробаскета - ово морате погледати! Најзанимљивији детаљи са меча о ком бруји читава планета!
Курир пре 2 сатајош 14 повезаних

Остварење Тхе Питт проглашено најбољом драмском серијом на додели Еми награда
Н1 Инфо пре 2 сатајош 8 повезаних