Повезане вести

Бранка Катић: Улогу Бланш сам радила срцем, награда "Милош Жутић" пуно значи

Бранка Катић: Улогу Бланш сам радила срцем, награда "Милош Жутић" пуно значи

Телеграф 16.10.2023
Према њеним речима, за добијање овакве глумачке награде је јако важно и каква је екипа представе, односно текст. Глумца Бранка Катић изјавила је да за њу награда "Милош Жутић" за најбоље глумачко остварење за улогу Бланш у… »
Бранка Катић: Јагош Марковић је једини веровао у мене! Захвална сам му што ме је вратио на сцену

Бранка Катић: Јагош Марковић је једини веровао у мене! Захвална сам му што ме је вратио на сцену

Дневник 16.10.2023
Глумици Бранки Катић у недељу вече, након извођења представе "Трамвај звани жеља", у Београдском драмском позоришту уручене су две награде. Поред признања "Милош Жутић", за улогу Бланш у овом комаду, овенчана је и наградом за… »
Бранка Катић за Н1: Што сам старија, теже ми је да докучим има ли излаза из зачараног круга безумља

Бранка Катић за Н1: Што сам старија, теже ми је да докучим има ли излаза из зачараног круга безумља

Н1 Инфо 16.10.2023
Свака земља која воли своју традицију и народ улаже у културу и брине се о својим уметницима, али чудна су времена дошла, рекла је Бранка Катић у разговору за Н1. Њој је синоћ у Београдском драмском позоришту уручена награда… »
Признање за најбоље глумачко остварење: Глумици Бранки Катић синоћ уручена награда "Милош Жутић" у БДП-у

Признање за најбоље глумачко остварење: Глумици Бранки Катић синоћ уручена награда "Милош Жутић" у БДП-у

Вечерње новости 16.10.2023
ГЛУМИЦИ Бранки Катић синоћ је уручена награда "Милош Жутић" за најбоље глумачко остварење у Београдском драмском позоришту. Фото: В. Данилов Бранка Катић је ову награду добила за улогу Бланш у представи "Трамвај звани жеља"… »
„Хвала свима на љубави“: Глумици Бранки Катић уручена Награда „Милош Жутић“

„Хвала свима на љубави“: Глумици Бранки Катић уручена Награда „Милош Жутић“

Нова 16.10.2023
Позната драмска уметница је ово признање добила за најбоље глумачко остварење за улогу Бланш у представи "Трамвај звани жеља" Ленке Удовички, у продукцији Београдског драмског позоришта. Катић је након уручења награде и… »

Вести дана »