Povezane vesti
Posle obuke u oviru programa "Moja prva plata" 72 mladih dobilo posao u RFZO-u
RTS 16.10.2023
Republički fond za zdravstveno osiguranje zaposlio je širom Srbije 72 mladih, koji su prošli obuku u okviru programa "Moja prva plata". Pravo na učešće imali su mlađi od 30 godina, sa završenom srednjom školom ili fakultetom – sa manje od šest meseci… »
Država daje pomoć od 34.000 dinara, prijava od 6. Do 24. Novembra! Ovo su uslovi i važno je da budete mlađi od ovog godišta!…
Kurir 16.10.2023
Republički fond za zdravstveno osiguranje zaposlio je u filijalama i ispostavama širom Srbije 72 mladih koji su prošli obuku u okviru programa Vlade Srbije " Moja prva plata". Njima je danas ugovore o zaposlenju uručila prof. dr Sanja Radojević Škodrić… »
Ugovori o stalnom zaposlenju u RFZO mladima iz programa „Moja prva plata”
Politika 16.10.2023
Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) uručio je danas ugovore o stalnom zaposlenju mladima, koji su prošli obuku u okviru projekta Vlade Srbije „Moja prva plata”. Ugovore o stalnom zaposlenju u Fondu dobilo je danas 72 mladih koji su prošli… »
Preko programa "Moja prva plata" RFZO zaposlio 72 mladih: Učešće se nastavlja
Telegraf 16.10.2023
Prijavilo se više od 600 kandidata. Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) zaposlio je u filijalama i ispostavama širom Srbije 72 mladih koji su prošli obuku u okviru programa "Moja prva plata". Njima je na današnjoj svečanosti ugovore o… »
Vesti dana »
EPS produžio rok za popuste za januarske račune: Evo do kada možete platiti
Dnevnik pre 8 minutajoš 25 povezanih
Vučić: Sretenje spaja tri tradicije srpskog naroda - veru, viteštvo i ustavotvornost
Sputnik pre 2 minutajoš 16 povezanih
Uvedena vanredna odbrana od poplava na Južnoj Moravi kod Vranja
Jugmedia pre 58 minutajoš 17 povezanih
Izveštaj nakon posete delegacije Evropskog parlamenta Srbiji, potvrdio 'polarizovanu političku scenu'
Slobodna Evropa pre 3 minutajoš 14 povezanih