Povezane vesti
Latinski patrijarh Jerusalima ponudio: Nek Hamas uzme mene, a vrati decu
N1 Info 16.10.2023
Latinski patrijarh Jerusalima, predstavnik pape Franje u Svetoj zemlji, izjavio je u ponedeljak da bi bio voljan da se razmeni za decu taoce koje Hamas drži u Gazi. Кardinal Pjerbatista Picabala dao je taj komentar tokom video konferencije sa novinarima… »
"Uzmite mene, pustite decu" Papin izaslanik poslao poruku Hamasu: "Ja sam spreman za razmenu! Nikakav problem!"
Kurir 16.10.2023
Kardinal Pjerbatista Picabala, izaslanik pape Franje u Svetoj zemlji, poručio je da je voljan da se preda Hamasu u zamenu za otetu izraelsku decu koju palestinska ekstremistička organizacija Hamas drži kao taoce u Pojasu Gaze. Rojters prenosi da je… »
Vesti dana »

Drugi dan blokada Suda u Novom Sadu: Potiskivanje građana, legitimisanje i privođenje
Mašina pre 38 minutajoš 26 povezanih

Evropa se utrkuje da iskoristi Trumpovu podršku planu za slanje trupa u Ukrajinu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 38 povezanih

Vučević pozvao građane na mirno demokratsko okupljanje sa porukom ,,Dosta nam je blokada, hoćemo normalan život nazad”
Jugmedia pre 18 minutajoš 15 povezanih

VREME DANAS: Sunčana sreda širom Srbije, u petak stiže osveženje
Nedeljnik pre 2 satajoš 20 povezanih

Đilas: Brnabić optužila SAD, Veliku Britaniju i EU za teroristički akt u kojem je poginulo 16 ljudi
Pravda pre 1 satjoš 8 povezanih