Повезане вести

Брнабићева о сусрету са Рамом: Не могу срдачније да се поздравим са неким ко тражи санкције

Брнабићева о сусрету са Рамом: Не могу срдачније да се поздравим са неким ко тражи санкције

Политика 16.10.2023
ТИРАНА – Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је данас у Тирани где се одржава Самит Берлинског процеса, да не зна зашто је албански премијер Еди Рама тражио да се уведу санкције Србији, оцењујући да то није у складу са… »
Курти: Предложио сам Брнабић да потпишемо споразуме из Брисела и Охрида, није била заинтересована

Курти: Предложио сам Брнабић да потпишемо споразуме из Брисела и Охрида, није била заинтересована

Н1 Инфо 16.10.2023
Косовски премијер Аљбин Курти рекао је данас да је у оквиру самита Берлинског процеса у Тирани предложио премијерки Србије Ани Брнабић да се потпишу споразуми из Брисела и Охрида - основни споразум и имплементациони анекс, али… »

Нова 16.10.2023
Косовски премијер Аљбин Курти рекао је данас да је у оквиру самита Берлинског процеса у Тирани предложио премијерки Србије Ани Брнабић да се потпишу споразуми из Брисела и Охрида - основни споразум и имплементациони анекс, али… »
Брнабић: Разговарали смо и о КиМ – није било притисака, нема основних права за Србе

Брнабић: Разговарали смо и о КиМ – није било притисака, нема основних права за Србе

Вести онлине 16.10.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Тирани, где се одржава самит Берлинског процеса, да се на скупу разговарало и о ситуацији на КиМ и о догађајима 24. септембра у Бањској, као и да је поручила да на КиМ не постоје… »
Курти: Предложио сам Брнабић да потпишемо спроазуме из Брисела и Охрида, није била заинтересована

Курти: Предложио сам Брнабић да потпишемо спроазуме из Брисела и Охрида, није била заинтересована

Нови магазин 16.10.2023

Инсајдер 16.10.2023
Косовски премијер Аљбин Курти рекао је 16. октобра да је у оквиру самита Берлинског процеса у Тирани предложио премијерки Србије Ани Брнабић да се потпишу споразуми из Брисела и Охрида - основни споразум и имплементациони анекс… »
Влада Србије демантује да је Брнабић одбила заједничко фотографисање у Тирани

Влада Србије демантује да је Брнабић одбила заједничко фотографисање у Тирани

Вести онлине 16.10.2023
Влада Србије демантовала је данас писање појединих регионалних, али и домаћих медија, који су пренели да је премијерка Ана Брнабић одбила да се фотографише са осталим лидерима, током учешћа на самиту Берлинског процеса у Тирани… »
Брнабић: На Берлинском процесу смо причали о ситуацији на Косову, није било притисака

Брнабић: На Берлинском процесу смо причали о ситуацији на Косову, није било притисака

Инсајдер 16.10.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је 16. октобра на самиту Берлинског процеса у Тирани било речи о ситуацији на Косову, догађањима у Бањској и дијалогу Београда и Приштине, али да није било притисака. Додала је да су… »
Премијерка Брнабић о рами: Не могу срдачније да се поздравим са човеком који је позвао да се Србији уведу санкције

Премијерка Брнабић о рами: Не могу срдачније да се поздравим са човеком који је позвао да се Србији уведу санкције

Курир 16.10.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је данас на самиту Берлинског процеса у Тирани било речи о ситуацији на Косову, догађањима у Бањској и дијалогу Београда и Приштине, али да није било притисака. Додала је да су… »
Влада демантовала да је Брнабић одбила да се фотографише са осталим лидерима у Тирани

Влада демантовала да је Брнабић одбила да се фотографише са осталим лидерима у Тирани

Н1 Инфо 16.10.2023
Влада Републике Србије демантовала је вест да је председница Владе Ана Брнабић одбила да се фотографише са осталим лидерима, током учешћа на самиту Берлинског процеса у Тирани. „Наиме, председница Владе Ана Брнабић учествовала је… »
Влада Србије демантовала да се Ана Брнабић није фотографисала са учесницима самита Берлинског процеса

Влада Србије демантовала да се Ана Брнабић није фотографисала са учесницима самита Берлинског процеса

Нова 16.10.2023
"Влада Републике Србије принуђена да је да демантује писања појединих регионалних, али и домаћих медија, који су пренели да је председница Владе Ана Брнабић одбила да се фотографише са осталим лидерима, током учешћа на самиту… »
Влада Србије: Није истина да је Ана Брнабић одбила да се фотографише са лидерима на самиту у Тирани

Влада Србије: Није истина да је Ана Брнабић одбила да се фотографише са лидерима на самиту у Тирани

Телеграф 16.10.2023
Приложене су и фотографије као доказ. Влада Републике Србије принуђена да је да демантује писања појединих регионалних, али и домаћих медија, који су пренели да је председница Владе Ана Брнабић одбила да се фотографише са… »

Вести дана »