Povezane vesti
Muhamed Jusufspahić: Gaza kao Mauthauzen, a desi se nešto da Mosad ne zna – pričaj mi priču
Danas 16.10.2023
Predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić izjavio je da je Pojas Gaze kao Mauthauzen, i stoga izrazio sumnju da je napad Hamasa na Izrael mogao da se desi, a da Mosad nije znao za to. Jusufspahić je, gostujući u emisji N1… »
Muhamed Jusufspahić: Gaza kao Mauthauzen, a desi se nešto da Mosad ne zna – pričaj mi priču
N1 Info 16.10.2023
Predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić izjavio je da je Pojas Gaze kao Mauthauzen, i stoga izrazio sumnju da je napad Hamasa na Izrael mogao da se desi, a da Mosad nije znao za to. Jusufspahić je, gostujući u emisji N1… »
Vesti dana »
Pokret za narod i državu Niš osudio napade na SPC i Matica srpsku: „Srbija neće biti talac anarhističkih eksperimenata“
Glas juga pre 2 satajoš 50 povezanih
Novoosnovani sindikati Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na protest u sredu u Kampusu
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 32 povezane
Pokušao da reketira Baku Praseta, pa mu zapalio luksuzni auto: MUP se oglasio o hapšenju osumnjičenog
Mondo pre 4 minutajoš 35 povezanih
Policija između demonstranata i ograđenog gradilišta u parku Ušće, oboren jedan deo ograde (VIDEO)
Insajder pre 45 minutajoš 20 povezanih
Ništa od dogovora - sledi radikalizacija protesta poljoprivrednika
Radio 021 pre 1 satjoš 60 povezanih