Povezane vesti
Muhamed Jusufspahić: Gaza kao Mauthauzen, a desi se nešto da Mosad ne zna – pričaj mi priču
Danas 16.10.2023
Predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić izjavio je da je Pojas Gaze kao Mauthauzen, i stoga izrazio sumnju da je napad Hamasa na Izrael mogao da se desi, a da Mosad nije znao za to. Jusufspahić je, gostujući u emisji N1… »
Muhamed Jusufspahić: Gaza kao Mauthauzen, a desi se nešto da Mosad ne zna – pričaj mi priču
N1 Info 16.10.2023
Predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić izjavio je da je Pojas Gaze kao Mauthauzen, i stoga izrazio sumnju da je napad Hamasa na Izrael mogao da se desi, a da Mosad nije znao za to. Jusufspahić je, gostujući u emisji N1… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 3 satajoš 2 povezane