Povezane vesti
Ovo je jedan od najčešćih mitova o štednji struje
Kamatica 16.10.2023
Još jedna zima, odnosno grejna sezona je pred nama, te je sada pravo vreme da razmotrimo opcije za uštedu energije i novca. Velika većina ljudi će naredne mesece mahom provoditi kod kuće - onda kada ne radi, ili ako radi na daljinu, a bitno je postići… »
Kako da uštedite na računima za grejanje i struju? "Razbijamo" jedan od najčešćih mitova
Telegraf 16.10.2023
Delimo sa vama nekoliko saveta, a na vama je da procenite šta je izvodljivo i u kojoj meri... Još jedna zima, odnosno grejna sezona je pred nama, te je sada pravo vreme da razmotrimo opcije za uštedu energije i novca. Velika većina ljudi će naredne… »
Vesti dana »
Pucnjava na večeri u Vašingtonu: Tramp i Melanija hitno evakuisani iz hotela, gosti se bacali pod stolove
Mondo pre 27 minutajoš 27 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 2 minutajoš 32 povezane
Četrdeset godina od Černobiljske katastrofe: Da li se svet ponovo okreće ka nuklearnoj energiji?
Insajder pre 1 minutjoš 6 povezanih
Na današnji dan, 26. april: Eksplozija u Černobilju, okončan aparthejd, dogodila se najveća nesreća u istoriji rudarstva
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane