Povezane vesti
„Spavao sam na buđavom dušeku“: Mile Kitić danas uživa u luksuzu, a nekada je teško živeo
Nova 16.10.2023
Pevač Mile Kitić danas uživa u luksuzu i sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom živi u nekretnini vrednoj pola miliona evra, dok poseduje još nekretnina, međukojima i stan u Dominikani. Ipak, njegov put do zvezda nije bio nimalo lak, o čemu je… »
"Spavao sam na buđavom dušeku": Mile Kitić živeo u bedi, a danas se baškari u luks kući od pola miliona evra: "Nisam imao…
Blic 16.10.2023
Folk pevač Mile Kitić sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom živi u luksuznoj vili u Beogradu od pola miliona evra, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspeha nije bio nimalo lak. - Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece… »
Živeo u bedi, a SAD se baškari u vili od 500.000€! Potresni detalji iz života Mileta Kitića: Spavao sam na buđavom…
Kurir 16.10.2023
Folk pevač Mile Kitić sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom živi u luksuznoj vili u Beogradu od pola miliona evra, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspeha nije bio nimalo lak. - Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 5 satijoš 7 povezanih
"Da sam bio predsednik Partizana, a ti Dule trener, da li bismo uzeli el?" Čović najavio kad će posetiti crno-bele
Mondo pre 2 satajoš 7 povezanih
Kurti dobio poziv tužilaštva: Mora da svedoči u slučaju "robne rezerve"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana