Povezane vesti
Suđenje Darku Šariću: Prikazani snimci eksplozije automobila biznismena Nikolaševića
N1 Info 16.10.2023
U Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje Darku Šariću i njegovim saradnicima za planiranje ubistva i diskreditaciju svedoka saradnika Nebojše Joksovića. U sudnici su danas emitovani video snimci sa nadzornih kamera u Valjevu koje su… »
Na suđenju Šariću puštan snimak eksplozije džipa Gorana Nikolaševića: Optuženi huligan Uroš Mišić tvrdi da on nije na snimku…
Nova 16.10.2023
Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima koje Javno tužilaštvo za organizovani kriminal sumnjiči da su planirali diskreditaciju i ubistvo svedoka saradnika Nebojše Joksovića, izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno držanje oružja, lažno prijavljivanje… »
"Imam snimke od te noći, bio sam s jednom devojkom": Suđenje Šariću i ostalim optuženima, u sudnici prikazana eksplozija džipa…
Kurir 16.10.2023
Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima koje Javno tužilaštvo za organizovani kriminal sumnjiči da su planirali diskreditaciju i ubistvo svedoka saradnika Nebojše Joksovića, izazivanje opšte opasnosti, nedozvoljeno držanje oružja, lažno prijavljivanje… »
Vesti dana »
U četvrtak toplo, u petak hladno i sneg, a za vikend minus: Pogledajte prognozu do kraja nedelje i koliko će se vreme menjati
Nova pre 31 minutajoš 25 povezanih
Priveden batinaš koji je tukao studente u ponedeljak ispred SNP-a
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 5 povezanih
Pregovori Rusije i Ukrajine u Ženevi: Vitkof tvrdi da je ostvaren značajan napredak, Zelenski traži bezbednosne garancije
Nedeljnik pre 20 minutajoš 20 povezanih
Počinje borba za „Žućkovu levicu”. Danas na programu dva četvrtfinalna duela
Gradski portal 018 pre 19 minutajoš 21 povezana
Podneta krivična prijava zbog pretnji aktivistima Lazaru Diniću i Ivanu Bjeliću
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih