Povezane vesti
Tramp u Londonu pokrenuo tužbu, optužio bivšeg agenta MI6 - traži da se navodi iz "Stilovog dosijea" proglase lažnim
RTS 16.10.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je tužbu za prikupljanje podataka na sudu u Londonu protiv firme "Orbis Business Intelligence" bivšeg agenta MI6 Kristofera Stila, rekavši da je pretrpeo "značajnu štetu i duševnu bol" zbog objavljivanja… »
Tramp u Londonu pokrenuo tužbu zbog dosijea Stil: Optužuje bivšeg agenta MI6 za „štetu i duševnu bol“, a sve zbog tvrdnji o…
Nova 16.10.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je danas tužbu za prikupljanje podataka na sudu u Londonu protiv firme Orbis bivšeg agenta MI6 Kristofera Stila, rekavši da je pretrpeo „značajnu štetu i duševnu bol“ zbog objavljivanja sada već zloglasnog… »
Vesti dana »
Još jedan automobil se zaleteo u okupljene ispred Pravnog fakulteta, stigao i rektor Đokić
Beta pre 18 minutajoš 40 povezanih
MOL uputio novi predlog za NIS: Đedović Handanović navodi da Srbija nije zadovoljna, ali da se pregovori nastavljaju
Euronews pre 23 minutajoš 34 povezane
Bela kuća: Kina i SAD kažu da Iran ne treba da ima nuklearno oružje i da Ormuski moreuz bude otvoren
Beta pre 1 satjoš 93 povezane
Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj otkriven hepatitis A u voću iz Srbije
RTK pre 1 satjoš 23 povezane
Poslanici u Skup[tini Srbije nastavili raspravu o izbornim zakonima: Spor oko reformi i uslova za izbore
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 25 povezanih