Povezane vesti
Tramp u Londonu pokrenuo tužbu, optužio bivšeg agenta MI6 - traži da se navodi iz "Stilovog dosijea" proglase lažnim
RTS 16.10.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je tužbu za prikupljanje podataka na sudu u Londonu protiv firme "Orbis Business Intelligence" bivšeg agenta MI6 Kristofera Stila, rekavši da je pretrpeo "značajnu štetu i duševnu bol" zbog objavljivanja… »
Tramp u Londonu pokrenuo tužbu zbog dosijea Stil: Optužuje bivšeg agenta MI6 za „štetu i duševnu bol“, a sve zbog tvrdnji o…
Nova 16.10.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp pokrenuo je danas tužbu za prikupljanje podataka na sudu u Londonu protiv firme Orbis bivšeg agenta MI6 Kristofera Stila, rekavši da je pretrpeo „značajnu štetu i duševnu bol“ zbog objavljivanja sada već zloglasnog… »
Vesti dana »
Poslanici opozicije u Skupštini: Deo para za Ekspo i ostale subvencije usmeriti u škole, puteve...
Beta pre 1 minutjoš 32 povezane
U Deliblatskoj peščari kiša donela blago olakšanje, ali borba sa požarima se nastavlja
RTV pre 11 minutajoš 36 povezanih
Najmanje 14 novorođenih beba stradalo u požaru u bolnici u Pakistanu
BBC News pre 16 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Promenljivo oblačno i toplo sa temperaturom do 34 stepena
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 23 povezane