Повезане вести

Ово смо чекали Никола Јокић ће играти на Олимпијским играма

Ово смо чекали Никола Јокић ће играти на Олимпијским играма

Дневник 16.10.2023
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић је у изјави за шпански "Ас" рекао како ће Никола Јокић играти на Олимпијским играма 2024. у Паризу. Наступао је Јокић за национални тим у квалификацијама за Светско… »
Маљковић: Јокић ће играти за репрезентацију на ОИ у Паризу

Маљковић: Јокић ће играти за репрезентацију на ОИ у Паризу

Спортски журнал 16.10.2023
Игре у Паризу биће велика журка, очекујем да ће Србија имати велики број учесника - истакао је Маљковић. Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је да ће Никола Јокић играти за националну селекцију на… »
Председник ОКС Божидар Маљковић уверава: "Јокић ће играти на Олимпијским играма!"

Председник ОКС Божидар Маљковић уверава: "Јокић ће играти на Олимпијским играма!"

Спортске.нет 16.10.2023
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је да ће Никола Јокић играти за Србију на Олимпијским играма у Паризу. Маљковић је у интервјуу за шпански "АС" ексклузивно открио да ће сви најбољи српски… »
Маљковић тврди да ће Јокић играти на ОИ у Паризу

Маљковић тврди да ће Јокић играти на ОИ у Паризу

Спорт клуб 16.10.2023
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић открио је у разговору за "Ас" да ће Никола Јокић бити у саставу кошаркашке репрезентације Србије на Олимпијским играма у Паризу наредне године. Говорећи о успеху кошаркашке… »
Ми смо земља шампиона: Председник ОКС Божидар Маљковић за 70. рођендан "Новости"

Ми смо земља шампиона: Председник ОКС Божидар Маљковић за 70. рођендан "Новости"

Вечерње новости 16.10.2023
НИКАДА нисам волео прогнозе. Чак и ако ми се дешавало да се оне покажу као тачне. Девет месеци пре церемоније свечаног отварања Олимпијских игара у Паризу, могу само да кажем да ћемо тамо да одемо уздигнута чела. Исто тако ћемо… »

Вести дана »