Повезане вести
"Раде исто од 1912. Године" Глишин: Не треба ништа потписивати! Њена изјава ме подсећа на ситуацију кад су нас условили у СРЈ…
Курир 17.10.2023
Политиколог др Вања Глишин и председник Друштва лобиста Србије Ненад Вуковић, коментарисали су Куртијеве поруке Србима који већ јако дуго трпе терор албанске "политике" на КиМ. У Тирани је одржан Самит Берлинског процеса, којем… »
"Третирају их ужасно, само још у кавез да их ставе" Вуковић: Реч је, наравно о лицемерју! Ово је све горка шала за Србе на…
Курир 17.10.2023
"Горак је живот Срба на Косову и Метохији" Јуче је у Тирани одржан Самит Берлинског процеса, којем је присуствовала премијерка Србије Ана Брнабић. Према њеним речима питање Заједнице српских општина је јасно комуницирано пред… »
Аљбин Курти: Понудио сам премијерки Србије да потпише основни споразум и Охридски анекс, она је то одбила
Данас 16.10.2023
Премијер Косова Аљбин Курти рекао је вечерас медијима у Тирани да је премијерки Србије Ани Брнабић понудио да одмах потпишу Основни споразум из Брисела и Анекс за његову примену из Охрида, с обзиром да је заинтересована за… »
Брнабић: На Берлинском процесу смо причали о ситуацији на Косову, није било сусрета са Куртијем
Данас 16.10.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је на самиту Берлинског процеса у Тирани било разговора о ситуацији на Косову, о догађајима од 24. септембра у Бањској, и о потреби оснивања Заједнице српских општина, али је… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију: Облачно, хладно са суснежицом и снегом, први снег у Београду
Наслови.аи пре 24 минутајош 33 повезане
Саша Ђорђевић: Најтежи пораз у историји Партизана је што су изгубили Жељка
Радио 021 пре 19 минутајош 52 повезане
Н1: ТОК потврдио да је министар Селаковић осумњичен у случају Генералштаб
Нови магазин пре 8 минутајош 17 повезаних
"Идем на фронт" Андриј Јермак након оставке: Спреман сам на одмазду, не желим да стварам проблеме Зеленском
Блиц пре 1 сатјош 16 повезаних