Povezane vesti
Gaza metro! Hamasov glavni adut - lavirint od 500 kilometara podzemnih tunela: Pitanje časa kad kreće kopnena ofanziva Izraela!…
Kurir 17.10.2023
Pojedini tuneli su široki i po 30 metara i nalaze se duboko pod zemljom, služe kao skladišta i u njima se nalaze fabrike oružja. Palestinski militanti godinama koriste nepreglednu mrežu tunela ispod Gaze za krijumčarenje robe i oružja iz Egipta, kao i za… »
„Gaza metro“: Misteriozna mreža podzemnih tunela koju koristi Hamas
Danas 16.10.2023
Brojni tuneli ispod Gaze najpoznatiji su kao prolazi korišćeni za krijumčarenje robe iz Egipta i pokretanje napada na Izrael. Ali, piše CNN, postoji još jedna podzemna mreža koju Izraelske odbrambene snage (IDF) kolokvijalno nazivaju „Gaza metro“. To je… »
Vesti dana »
Profesorka Jelene Kleut ostala bez posla na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu
Beta pre 3 satajoš 33 povezane
Mađarski ministar Sijarto: Laž je da MOL želi da ugasi Rafineriju, dogovorili smo povećanje udela Srbije u NIS-u
Nova pre 4 satijoš 65 povezanih
Vlade Đurović o Zvezdi: "Razgovarao sam sa nekim partizanovcima... Nažalost, od njega sam i ja digao ruke"
Telegraf pre 20 minutajoš 36 povezanih
Poznato na kojih 29 lokacija se nalaze "super radari": Snimaju više prekršaja istovremeno
Radio 021 pre 6 satijoš 9 povezanih
BLOG „Ima jedna pesma, ne peva Bekuta, a ni ubica s Informera“: Poslanik recitovao naprednjacima u Skupštini
Nova pre 1 satjoš 34 povezane