Povezane vesti

Stjepan Hauser progovorio o raskidu sa Jelenom Rozgom!

Stjepan Hauser progovorio o raskidu sa Jelenom Rozgom!

Svet plus 17.10.2023
Poznati violončelista Stjepan Hauser progovorio o raskidu sa pevačicom Jelenom Rozgom, pa njihovu vezu koja je trajala dve ipo godine nazvao "saradnjom". Jelena Rozga i Stjepan su bili vereni dve godine, vezu su počeli 2015. godine, a raskinuli su… »
Živeli smo zajedno dve godine, a to mi je strašno išlo na živce: Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

Živeli smo zajedno dve godine, a to mi je strašno išlo na živce: Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

Story 17.10.2023
Mnogi su bili iznenađeni kada su 2015. godine Jelena Rozga i Stjepan Hauser priznali da su par. Pevačica je bila presrećna i isticala koliko je Stjepan divan. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u februaru 2016. su se verili. Svi su sa… »
"Strašno mi je išlo na živce priča..." Hauser iskreno o raskidu veridbe sa Jelenom Rozgom: Išao sam da gledam misice i...

"Strašno mi je išlo na živce priča..." Hauser iskreno o raskidu veridbe sa Jelenom Rozgom: Išao sam da gledam misice i...

Kurir 17.10.2023
Stjepan Hauser i Jelena Rozga važili su za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a iako su bili vereni dve godine, njihova ljubav nije potrajala, pa je usledio raskid. Naime, hrvatski violončelista Stjepan Hauser je progovorio o svojoj emotivnoj… »
"Strašno mi je to išlo na živce": Hauser iskreno o raskidu veridbe sa Jelenom Rozgom, dve godine su bili u ljubavi

"Strašno mi je to išlo na živce": Hauser iskreno o raskidu veridbe sa Jelenom Rozgom, dve godine su bili u ljubavi

Blic 17.10.2023
Stjepan Hauser i Jelena Rozga važili su za jedan od najlepših parova na javnoj sceni, a iako su bili vereni dve godine, njihova ljubav nije potrajala, pa je usledio raskid. Naime, hrvatski violončelista Stjepan Hauser je progovorio o svojoj emotivnoj… »

Vesti dana »