Повезане вести
ФОТО Иванишевић шокирао отвореним писмом усред ноћи, ратује са бившом женом: Кад сам затражио свој новац, постао сам насилник…
Нова 17.10.2023
Тренер Новака Ђоковића је изгубио стрпљење. Одлучио је да се огласи усред ноћи због бивше супруге Татјане Драговић. Иванишевић је изненадио све овим потезом јер се ретко када овако јавно оглашавао о приватном животу. Поменуо је… »
Новаков тренер отворио душу Иванишевић поноћном поруком уздрмао јавност: "Постао сам породични насилник и миљеник судова..."…
Дневник 17.10.2023
Једна од најбољих тренерских сезона Горана Иванишевића је у току, Новак Ђоковић ниже успехе, међутим, на приватном плану некадашњи хрватски тенисер се дефинитивно налази у проблему. Макар би се тако могло закључити. Он је у… »
"Хоћеш и вимблдон да ми отмеш!?" Иванишевић заратио са бившом, објавио драматичну поруку у поноћ!
Мондо 17.10.2023
Неочекивано обраћање Горана Иванишевића поводом ситуације са бившом супругом. Неочекивано обраћање Горана Иванишевића поводом ситуације са бившом супругом. Горан Иванишевић, бивши хрватски тенисер и тренер Новака Ђоковића… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 3 сатајош 27 повезаних
У Бујановцу се евро у уторак у мењачницама продавао и по 120 динара, уз оцену да ће, због велике тражње, курс бити још виши.
ОК радио пре 7 сатијош 11 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 7 сатијош 8 повезаних
НБС предузела мере како не би дошло до несташице евра, спрема и казне
Блоомберг Адриа пре 47 минутајош 28 повезаних