Повезане вести
“Палим се на Јовану Јеремић!” Милан Калинић имао пикантан коментар о водитељки, а ево како му је она одговорила
Вести онлине 17.10.2023
Милан Калинић, сада има позитивно мишљење о Јовани Јеремић, иако је прво рекао како не схвата зашто она ради на телевизији. – Ко сам ја да ту нешто замерам? Је ли она најгледанија? Је ли то народ жели? Ко сам ја да онда кажем… »
"Палим се на јовану Јеремић": Милан Калинић прокоментарисао водитељку, она се одмах огласила: "Волим плаве мушкарце, он ми је…
Блиц 17.10.2023
Глумац и водитељ Милан Калинић недавно је прокоментарисао у једној емисији понашање колегинице Јоване Јеремић, те истакао да му није јасно како је могуће да она уопште ради на телевизији. Међутим, тада је Јована изјавила, да… »
Само овакве жене да ми прилазе! Калинић прозивао Јовану Јеремић, она рекла да је заљубљен у њу - "Коначно да схвати"
Мондо 17.10.2023
Почетком године Милан Калинић је рекао своје мишљење о водитељки Јовани Јеремић, сада се поново огласио истим поводом. Почетком године Милан Калинић је рекао своје мишљење о водитељки Јовани Јеремић, сада се поново огласио… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана