Povezane vesti

Prvo zajedničko uključenje Aleksandre i filipa! Progovorili o prinovi, a onda usledio šok: Naš odnos nije normalan...

Prvo zajedničko uključenje Aleksandre i filipa! Progovorili o prinovi, a onda usledio šok: Naš odnos nije normalan...

Kurir 17.10.2023
Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu. Oni su sada održali i prvi zajednički lajv, u kojem su pričali i o prinovi, ćerkici, koja je na putu. - Zar stvarno mislite da neću da odaberem ime? Naravno da… »
Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip Car: Maja Marinković žestoko oplela po njima: "Životna su kazna jedno drugom"

Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip Car: Maja Marinković žestoko oplela po njima: "Životna su kazna jedno drugom"

Blic 17.10.2023
Aleksandra Nikolić i Filip Car su, zbog ćerke koja će uskoro doći na svet, odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu. Njegova bivša devojka, Maja Marinković je sada u emisiji prokomentarisala odnos Aleks Nikolić i Filipa Cara, a tom… »
"Pisao mi je dok sam bila u Parizu" Maja Marinković bez zadrške o pomirenju Aleks i Cara, zbog ovih im neće biti dobro…

"Pisao mi je dok sam bila u Parizu" Maja Marinković bez zadrške o pomirenju Aleks i Cara, zbog ovih im neće biti dobro…

Kurir 17.10.2023
Šuškanja da su se Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno pomirili, uzdrmali su domaću javnost jer je pobednica šeste sezone Zadruge nedavno iznela sav prljav veš i otkrila da je bila zlostavljana od strane verenika. Nikolićeva je u petom mesecu… »

Vesti dana »