Povezane vesti
Prvo zajedničko uključenje Aleksandre i filipa! Progovorili o prinovi, a onda usledio šok: Naš odnos nije normalan...
Kurir 17.10.2023
Aleksandra Nikolić i Filip Car su odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu. Oni su sada održali i prvi zajednički lajv, u kojem su pričali i o prinovi, ćerkici, koja je na putu. - Zar stvarno mislite da neću da odaberem ime? Naravno da cu ga ja… »
Pomirili se Aleksandra Nikolić i Filip Car: Maja Marinković žestoko oplela po njima: "Životna su kazna jedno drugom"
Blic 17.10.2023
Aleksandra Nikolić i Filip Car su, zbog ćerke koja će uskoro doći na svet, odlučili da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu. Njegova bivša devojka, Maja Marinković je sada u emisiji prokomentarisala odnos Aleks Nikolić i Filipa Cara, a tom prilikom ih… »
"Pisao mi je dok sam bila u Parizu" Maja Marinković bez zadrške o pomirenju Aleks i Cara, zbog ovih im neće biti dobro (video)…
Kurir 17.10.2023
Šuškanja da su se Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno pomirili, uzdrmali su domaću javnost jer je pobednica šeste sezone Zadruge nedavno iznela sav prljav veš i otkrila da je bila zlostavljana od strane verenika. Nikolićeva je u petom mesecu trudnoće… »
Vesti dana »
Mrdićeve izmene pravosudnih zakona slabe moć Dolovac, jačaju Stefanovića, idu po hitnom postupku
Beta pre 18 minutajoš 20 povezanih
SPC danas slavi Svetog Vasilija Velikog, Obrezanje Gospodnje i Mali Božić
RTV pre 43 minutajoš 21 povezana
VIDEO Joviću samo šest minuta, Oklahoma konačno pobedila San Antonio
Nova pre 13 minutajoš 19 povezanih
EU pripremila 20. paket sankcija za Rusiju i kredit od 90 milijardi evra za Ukrajinu
Radio 021 pre 38 minutajoš 10 povezanih