Повезане вести
Атаману засметало љубљење руке Обрадовићу: "То ме је увредило!"
Спортске.нет 17.10.2023
Партизан је током припремног периода одиграо пријатељску утакмицу пре које је један детаљ привукао велику пажњу јавности. Нови тренер турске екипе Ердем Џан поклонио се Жељку Обрадовићу и пољубио му руку, а тога се у… »
Љубиш Жељка у руку? Мене је то увредило! Атаман "осуо паљбу" по колеги из Туске: То у јавности...
Мондо 17.10.2023
Ергин Атаман бурно реаговао због тога што је Жељка Обрадовића у руку пољубио његов некадашњи сарадник. Ергин Атаман бурно реаговао због тога што је Жељка Обрадовића у руку пољубио његов некадашњи сарадник. Турски тренер… »
Атамана увредило кад је Џан пољубио Жоца у руку
Спорт клуб 17.10.2023
Турски тренер Ергин Атаман каже да га је мало увредило када је Ердем Џан, његов наследник на клупи Анадолу Ефеса, пољубио руку тренера Партизана Жељка Обрадовића. Одмах по доласку у Ефес, Џана су упоређивали с Атаманом, а… »
Вести дана »
Вучић: Са Макроном и о развоју нуклеарне енергије у Србији, упознао сам га са ситуацијом у вези НИС-а
РТВ пре 59 минутајош 6 повезаних
"Бивши, али будући председник чим буде прилике": Додик подвукао да се не повлачи из политике
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана
Судар аутобуса и аутомобила: Несрећа на аутопуту код Мостара (видео)
Блиц пре 34 минутајош 1 повезана
Покрет слободних грађана и Зелено-леви фронт склопили стратешко партнерство на церемонији потписивања Меморандума
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана