Povezane vesti
Uhapšen vozač automobila smrti: Pokosio biciklistu između Lipovice i Brestovca, samo jedna u nizu tragedija! Crni vikend u…
Kurir 17.10.2023
Vozač automobila koji je u nedelju 15. oktobra udario biciklistu na starom autoputu između sela Lipovica i Brestovac, a zatim pobegao sa mesta tragedije, uhapšen je danas, potvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac. Podsetimo, muškarac koji je upravljao… »
"Nema meni moje Zoke.: Nedostaješ" Oglasio se verenik devojke (18) koja je poginula u Obrenovcu: Planirala svadbu, pa…
Blic 17.10.2023
- Nema meni moje Zoke - napisao je verenik Zorice D. (18), devojke koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu. Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljala devojka sletelo s puta, udarilo u metalni stub i na kraju završilo u… »
"Nema meni moje Zoke, nedostaješ": Verenik stradale devojke (18) kod Obrenovca se oprostio poresnim rečima! (foto)
Kurir 17.10.2023
Osamnaestogodišnja devojka Z.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče u Obrenovcu, a njen verenik oprostio se od nje na društvenim mrežama! On je objavio njenu crno-belu fotografiju na kojoj je srećna i nasmejana i napisao potresnu… »
Vesti dana »
Prodekan za finansije AUNS: Galerija korišćena u cilju za koji je i otvorena
N1 Info pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Radio sto plus pre 25 minutajoš 26 povezanih
Zelenski kaže da se Ukrajina suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 21 minutajoš 30 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
UŽIVO KRIZA NA BLISKOM ISTOKU: Hitno upozorenje Irana: Klonite se naftnih postrojenja u Saudijskoj Arabiji, UAE i Kataru
Euronews pre 51 minutajoš 48 povezanih