Povezane vesti

Uhapšen vozač automobila smrti: Pokosio biciklistu između Lipovice i Brestovca, samo jedna u nizu tragedija! Crni vikend u…

Uhapšen vozač automobila smrti: Pokosio biciklistu između Lipovice i Brestovca, samo jedna u nizu tragedija! Crni vikend u…

Kurir 17.10.2023
Vozač automobila koji je u nedelju 15. oktobra udario biciklistu na starom autoputu između sela Lipovica i Brestovac, a zatim pobegao sa mesta tragedije, uhapšen je danas, potvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac. Podsetimo, muškarac koji je… »
"Nema meni moje Zoke.: Nedostaješ" Oglasio se verenik devojke (18) koja je poginula u Obrenovcu: Planirala svadbu, pa…

"Nema meni moje Zoke.: Nedostaješ" Oglasio se verenik devojke (18) koja je poginula u Obrenovcu: Planirala svadbu, pa…

Blic 17.10.2023
- Nema meni moje Zoke - napisao je verenik Zorice D. (18), devojke koja je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći u Obrenovcu. Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljala devojka sletelo s puta, udarilo u metalni stub i na kraju završilo… »
"Nema meni moje Zoke, nedostaješ": Verenik stradale devojke (18) kod Obrenovca se oprostio poresnim rečima! (foto)

"Nema meni moje Zoke, nedostaješ": Verenik stradale devojke (18) kod Obrenovca se oprostio poresnim rečima! (foto)

Kurir 17.10.2023
Osamnaestogodišnja devojka Z.D. poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prekjuče u Obrenovcu, a njen verenik oprostio se od nje na društvenim mrežama! On je objavio njenu crno-belu fotografiju na kojoj je srećna i nasmejana i napisao… »

Vesti dana »