Povezane vesti
Luku sa Zlatibora zavolela je cela Srbija, a mi smo posetili njegovu porodičnu kuću: "Ovo je moj dom, moja štala i moje imanje"…
Blic 17.10.2023
Luka Crepuljarević, momak iz sela Semegnjeva kod Zlatibora postao je glavna atrakcija u domaćim medijima, ali i onima u regionu kada je otkrio kako sa dvadeset jednom godinom provodi vreme sa kravama i ovcama dok pravi sir, muze, a za sve to vreme… »
Naš pevač oduševio luku sa Zlatibora: "Nikola Rokvić mi je pomogao finansijski", a evo šta je poručio Barbari Bobak
Blic 17.10.2023
Luka Crepuljarević, momak iz sela Semegnjeva kod Zlatibora, koji je postao glavna atrakcija kada je otkrio kako sa dvadeset jednom godinom provodi vreme sa kravama i ovcama, dok za sve to vreme studira, priznaje da je dobio podršku glumice Slobode… »
Vesti dana »

Nova: Pruga do Subotice od 1,2 milijarde dolara otvorena uz delimične upotrebne dozvole - bar pet staničnih zgrada nisu za korišćenje
N1 Info pre 2 satajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih

Da mu vreme nije – nije! Šta sneg u oktobru predskazuje, znali su naši naši stari – pogledajte
Dnevnik pre 39 minutajoš 155 povezanih

Nova Flotila krenula da probije izraelsku blokadu: Trenutno su kod obale Krita, nose pomoć za Gazu (video)
Blic pre 3 satajoš 24 povezane

Pegula i Noskova izborile plasman u polufinale turnira u Pekingu
Sportski žurnal pre 29 minutajoš 33 povezane