Povezane vesti
Luku sa Zlatibora zavolela je cela Srbija, a mi smo posetili njegovu porodičnu kuću: "Ovo je moj dom, moja štala i moje…
Blic 17.10.2023
Luka Crepuljarević, momak iz sela Semegnjeva kod Zlatibora postao je glavna atrakcija u domaćim medijima, ali i onima u regionu kada je otkrio kako sa dvadeset jednom godinom provodi vreme sa kravama i ovcama dok pravi sir, muze, a za sve to vreme… »
Naš pevač oduševio luku sa Zlatibora: "Nikola Rokvić mi je pomogao finansijski", a evo šta je poručio Barbari Bobak
Blic 17.10.2023
Luka Crepuljarević, momak iz sela Semegnjeva kod Zlatibora, koji je postao glavna atrakcija kada je otkrio kako sa dvadeset jednom godinom provodi vreme sa kravama i ovcama, dok za sve to vreme studira, priznaje da je dobio podršku glumice Slobode… »
Vesti dana »

I slavija i skupština: Protest studenata na dve lokacije, studentkinja objasnila, evo šta je tačan plan
Blic pre 10 minutajoš 41 povezana

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 28 minutajoš 81 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 11 minutajoš 21 povezana

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 11 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
Novi magazin pre 28 minutajoš 13 povezanih