Повезане вести
Милић Вукашиновић сутра одлази на операцију: „Уградиће ми стентове, ослабио сам и умарам се“
Нова 17.10.2023
Рокер открио у каквом је здравственом стању тренутно. Легендарни рокер Милић Вукашиновић већ дуже време има здравственим проблема. У неколико телевизијских гостовања он је отворено причао о свом нездравом животу који је водио… »
Милић Вукашиновић сутра иде на операцију срца: Музичару уграђују стентове: "Ослабило сам и умарам се"
Блиц 17.10.2023
Музичар Милић Вукашиновић сутра иде на операцију срца, преносе домаћи медији. Како је рекао, његово здравље није добро, али се нада да ће све проћи како треба, након што му уграде стентове у срцу. - Боље сам, сутра ми… »
Милић Вукашиновић сутра иде на операцију! Лекари ће му уградити стентове: Умарам се, даће Бог да све буде у реду!
Курир 17.10.2023
Милић Вукашиновић сутра иде на операцију. Њему ће бити уграђени стентови у срце. Рокер већ месецима има озбиљне здравствене проблеме, а на ову операцију чекао је неко време. Он у изјави за медије открива да му је здравље доста… »
Вести дана »

АНЕМ: Вучинић да буде процесуиран због угрожавања безбедности Павла Цицварића
Време пре 5 сатијош 67 повезаних

'Господин посебни' се вратио кући и каже да је сада мањи егоцентрик: Мурињо води Бенфику
BBC News пре 2 сатајош 29 повезаних

У Нишу протест испред суда у знак подршке студенту Богдану Јовичићу
Нова пре 6 минутајош 92 повезане

Плава чета поново удара: Србија срушила Бразил и јури једино злато које недостаје
Време пре 7 сатијош 61 повезана