Повезане вести
"То ме је увредило!" Ергин Атаман због овог детаља везаног за Жељка Обрадовића не може да дође себи
Вечерње новости 17.10.2023
ТРЕНЕР Панатинаикоса Ергин Атаман присетио се ситуације током пријатељске утакмице Ефеса и Партизана када је стратег тима из Истанбула Ердем Џан пољубио руку Жељку Обрадовићу. ФОТО: Тањуг / Сава Радовановић Наиме… »
Атаман љут на тренера Ефеса: Ниси смео Обрадовићу да љубиш руку, увредио си ме
Нова 17.10.2023
Изнервирао се. Ергин Атаман је након најбољег периода у својој каријери у Ефесу са којим је постао два пута првак Европе, прешао у Панатинаикос где га чека један од најамбициознијих пројеката у последњих неколико година. Ипак… »
"Засметало ми је када је пољубио руку Жељка Обрадовића": Атаман искритиковао свог наследника у Ефесу
Телеграф 17.10.2023
"Ердем Џан је поштован тренер, али могу да кажем да ме је ово узнемирило, јер изнад свега треба да постоји такмичарски дух" Клуб који је у сваком смислу направио највећи број кадровских промена међу свим учесницима Евролиге је… »
Вести дана »
СПРЕМИТЕ ЈАКНЕ И КИШОБРАНЕ! Данас сунчани интервали, а онда нагла промена времена у Србији
Глас југа пре 1 сатјош 17 повезаних
Санкције су учиниле своје: Лукоил пристао на продају страних послова Американцима
Телеграф пре 30 минутајош 14 повезаних
АМСС: Повољнији услови вожње, због протеста возача камиона блокирани прелази за теретна возила
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних