Povezane vesti
"A ja jela ..." Seka Aleksić urnebesnim komentarom odgovorila Didi Janković koja je Holivud "Donela" u Srbiju: Mreže gore!
Kurir 17.10.2023
Pevačica Didi Janković svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju korisnika društvene mreže Iks. Tako je bilo i ovog puta kada je izjavila da je "dovela" Holivud u Srbiju jer u ponudi ima laser koji koristi i svetski glumac Bred Pit. - Holivud… »
"A ja jela kiflice do SAD": Seka Aleksić urnebesnim komentarom odgovorila Didi Janković koja je Holivud "donela" u Srbiju
Blic 17.10.2023
Pevačica Didi Janković svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju korisnika Tvitera. Tako je bilo i ovog puta kada je na otvaranju svoje privatne klinike izjavila da je "dovela" Holivud u Srbiju jer u ponudi ima laser koji koristi i svetski glumac… »
(Foto, video) veselo na tviteru Didi Janković se pohvalila da je “donela” Holivud u Srbiju, seka aleksić joj nije ostala…
Dnevnik 17.10.2023
Pevačica Didi Janković svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju korisnika Tvitera. Tako je bilo i ovog puta kada je na otvaranju svoje privatne klinike izjavila da je "dovela" Holivud u Srbiju jer u ponudi ima laser koji koristi i svetski glumac… »
Didi, bred pit i laser - "žene lebde nakon toga": Pevačica se hvalila svetskim podvizima, Seka sve nasmejala odgovorom!
Mondo 17.10.2023
Pevačica Didi Janković svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju korisnika društvene mreže Iks, sada je čak i Seka Aleksić dala svoj sud! Pevačica Didi Janković svojim izjavama neretko privlači veliku pažnju korisnika društvene mreže… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani sa vuvuzelama ispred Gradske kuće: Svi odbornici stoje, a predsedavajuća nastavlja sednicu po receptu Ane Brnabić
Nova pre 3 minutajoš 21 povezana
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 13 minutajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
"Danas imam težak dan u Briselu": Vučić na konferenciji "Dostojanstvo": Vidim da su Kurti i ovi najavili demonstracije, tri stvari važne u vezi sa Zubinim Potokom (video)
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta" Trudna Milica nakon javne prevare udarila najjače na Terzu, o njegovoj reakciji svi pričaju
Kurir pre 14 minutajoš 18 povezanih